27.7.11

WW #001 :: Lotion

Kaki tangan kering, especially kaki. Dah mcm simen tak lepa saja. Nak try yg ini pulak instead of botol pink yg belakang tu. Okey ke?




dasar potpet2 nak buat entry wordless wednesday jugakk!

3 comments:

atulhani said...

untuk kaki, highly suggested yg dlm tiub, tutup kaler oren tu.. ape tah nama dia.. boleh lupa plak.. mmg utk crack heel.. dulu sy takde crack heel, pastu.. lps kawin mula ada, jadi terus beli lotion kaki tu.. pakai 1 tiub dah ok.. then kena rajin gak gosok kaki guna batu tuu..

atulhani said...

haaa.. ellgy plus cam dalam nih: http://www.nzonlinepharmacy.com/products/Ellgy-Plus-Cracked-Heel-Cream-50g.html

..:: WiRdA ::.. said...

atul, tengkiu tolong ingatkan aku. tadi aku dh pegi guardian, nk beli krim ko ckp tu, TAPI AKU PUN LUPA NAMA DIA MCM KO JUGAK. hahaha sbb tu dpt si vaseline ni.. hentam dulu la labuuu... nnti baru nk cari yg ellegy plus tu.. sbb yg tu kalo pakai kat kaki, rasanya tak licin sgt bila berjln, menyerap kan..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...