14.7.11

Woman and Shoes

Selain dari handbag, KASUT adalah komponen penting buat kebanyakan wanita. Ya, kena sebut kebanyakan, sebab bukan semua wanita suka kumpul kasut.

Dulu2, masa zaman belajar yang masih guna duit sponsor PAMA dan pitypitipu, kasut saya ada hampir 20 pasang tanpa sedar. Tanpa sedar disini bermaksud, bila dah habis semester, nak kena pindah bilik, tah kenapa banyak gila plastik berisi kasut pulak. err tak tawu tak tawu... ;p

Namun begitu setelah meningkat matang, kadar pembelian kasut secara rembat telah berkurang dan segala pembelian menjadi penuh berhemat dan bergantung pada keperluan. Konon lah. Tapi ada jugak betulnya. At least skrg tak sampai 10 pun kasut termasuk yg saya tak penah pakai langsung pun ada satu. Hahaha. Ok la kan.

Kalau dulu beli asal berduit dan berkenan. Sekarang bergantung pada nak pakai pegi mana dengan kasut itu.

Ok so dipendekkan cerita, saya nak kasut mcm kat bawah nih. Seketul pump kaler brown. erk brown oxford..yg ala2 klasik gitu. Boot brown oxford saya tak boleh disamakan dgn pump idaman sbb dia adalah sejenis boot...so kena beli seketul pump jugak. boleh gitu?


Penat gugel nak cari yg menepati citarasa tapi tak jumpa, terjumpa pulak yg ini.. ini pun boleh...
ahhh santeknye ALDO.. err pakai jln2 kat pavi pon boleh even pegi pavi sethn cuma 2 kali... :P

style kan. style gini lah yg saya nak tp kaler brown kilat2 tu..auw.. tetiba nk pakai ngan trench coat..:P



okeh dah habis berangan. Mari masukkan dalam mimpi supaya jadi kenyataan suatu hari nanti. theehihi..



mak suke,

2 comments:

peah @ peps said...

santek2...ni yg terasa nk beli neh

Fly To London: The Departure and The Arrival

..:: WiRdA ::.. said...

hehe.. itu la..nk kena amik mood nk pi cari kasut.. hahaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...