22.10.10

Islamic Fashion kah?

Pagi-pagi lagi dah terbaca isu redhotchilipepper.Ohw lama tak dgr lagu dorang kan. Wujud lg ke?hihi Eh bukan bukan..ni tade kaitan ngan dorang. Hihi just nk ckp isu hot saje. Ala pasal Islamic Fashion Festival kat Monte Carlo, mmg panas panas masih lagi panas. (mcm lagu ifa radziah :p)
Kau tanya kenapa panasss?? Jom kita tgk fashion yg Islamic di mata mereka. Cekidaut!

++barisan model dan pakaian Islamic mereka. Baju paras lutu, berlurah dendam dan obviously no hijab pun dh bleh buat org tertanya2 kan?++

++Kahkahkah..nih penah tgk kot kat negara jiran. Kat sini pun byk gak kot..++

++ tu diaa..dah mcm terperangkap dalam kelambu. Sleeveless? ++
++ oh ini mmg jadi isu panas, tulisan kat dada tu, is Muhammad, tapi di tunggang terbalikkan. watefishhhhhh la kan. ++
++fashion ni minta dimaki ke ape? T_T++


Well..itu la Islam dimata mereka. Mereka akan cakap, "Come onnn..It's a fashion!" T_T
So what say you???


sumber : gugel dan here


bumi sudah tua,

8 comments:

ken said...

mungkin design?

^wirda^ said...

mungkin design ape? haha

ummi Eiz said...

wohhhh iluminati semua ni !!! takkan nk cakap ooppsss kami tersilap show, atau GPS drebar tersalah setting, ni baju2 untuk konsert ledigagap.. mungkin model2 islamik dah kene sabotaj !! jeng3x


~katekan tidak pade keserasian baju & tema islamik !~

sekian....

:cahya schatz: said...

adesss....
kat sini pon tgh isu pasal muslim...
ekceli depa konpius between culture depa n Islam...
turki buat cara turki..
arab buat cara arab...
tp dok juai kata depa muslim...
sama la ngan org melayu...dok tunggang terbalik between adat ngan hukum Islam..

^wirda^ said...

yana : TIDAK!

liza : ajgn jadi rusuhan sampai menyusahkan semua org sudah.. la depa pun byk la nk kluarkan fatwa..tp bukan dr ulamak..dari mulut org yg nk backing diri..hahaha

hazman aka species1980 said...

Memang diorang macam sengaja buat untuk dipertikaikan...

kisahsensasi said...

tajuk islamic fashion festival itu sungguh tidak sesuai....

^wirda^ said...

hazman :: mungkin sbb buat kat montecarlo kot..bajet mcm berita tak sampai sini mungkin...hahaha

kisahsensasi :: agaklah..boh fesyen festival sudah..:p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...