22.10.10

wiken - ice breaking!

wohoooo..skali topik hangat n3 kat bawah nih dh ada page lah kat FB. Eh tapi bukan saya creator ok. Saya tak tekan like pun lg. Haha juz jenguk2 je. Emosi semuanya. Tapi ada jugak yg buta hati pasal Islam cuba bermain api. Astagfirullah.. oklah takmo citer lebih2 lg pasal ni. Kang tak pasal2 kena kuarantin dlm lokap. haha

Oh esok cuti. Tiada plan hebat lg. Tapi setelah melihat blog aunty model tu, tercabar pulak tgk si anak kecil boboy dia buat cuppy..Wow..soooo cute lah itu budak pandai deco dan buat cuppy. Irfan esok2 besar, bleh la kot buat gini. Haha. Dan-dan tu jugak saya pi tgk blog matgebu dan akak chef-at-home ni utk cari resepi kek2 dorang yg sangat2 tangkap leleh!

Bila dah banyak sgt resepi..ape lg.. AKAK KELIRUUUUUUUUU...
Mana satu nk buat dulu neh??? hahahahaha
Oh teringat ada tepung kapkek yg dibeli tp tak buat2 sampai la. Maybe i shud start with cuppy dulu. hahaha
WISH ME LUCK YE!!!!


Hepi wiken to uols,

2 comments:

ummi Eiz said...

alamak... mane? mane? mane????
mane button like!!!

saye berdoa moge menjadi & selamat dibawa ke opis, maybe one fine day, choc moist saye akan menjadi realiti.. aaamiinnnnn

^wirda^ said...

sy pun ada nk buar cokletmoist tu..haha..tunggulah jugak!
ceh button tu aku buat..tp tak muncul!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...