28.10.10

anda ahli jey jey??

Jey jey tatau??

Jaya Jusco lah. hihi


Kalau nk semakkan lagi kesemakan yang ada, sila la pegi ke JJ AU2 harini (10am-11pm).. ke ada yg dah pegi? Sebab mak hangen pagi tadi, mood nk sharing pagi2 dah terpadam. Skrg sbb dah ada yg di potong bleh claim balik, so mood turns on back! yey!


Agak pulun la nk pi sales jauh2 di hari khamis lepas keje pulak kan. Bukan apa, sbb tgh mencari buggy utk ke singapore. Takmo bawa hat yg dah ade, nk simpan agak besar dan menyusahkan je. T_T Oh lagi, nk riki2 kot2 ada barang keperluan harian menjadi begitu murah, kira Alhamdulillah la kan...sesuai la ngan nasib kena potong gaji. So kira saya takde lah kena cop shopaholic sangat kan..saya cuma mencari peluang bijak berbelanja saja. Hihi. Ok. C U there!

mintak2 barang2 wishlist harga rendah tak masuk akal, AMIN.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...