18.10.10

menanti ke pulau singa

O0Ohww.. family kecik saya bersama family besar melati's garden tu sedang menanti ke pulau singa end of this year. Omaigod omaigod!

Ingat lagi tak entry vaVaVougecation b4 nih? sudah terang lagi bersuluh torchlite saya nak pegi
S I N G A P O R E..hiihi


MISSION::
1) Universal Studio (TIKET SUDAH BELI..Hip hip horayyy)
2) YES at Singapore 3) Photogedik tanda dah sampai di sana.
Tmpt2 menarik seperti zoo dan lain2..mungkin tak sempat kot nk pegi. Takpe, kami pegi yg UTAMA dulu..ye lah, dah 3 agenda sama dengan 3 hari, kalo tambah nk pi tmpt lain, maka kena lah tambah hari..nanti bos saya bisa menjadi hijau seperi Hulk...hahaha

Sapa nk bg cadangan tmpt shopping wajib pegi, AMAT DIALUKAN!

sedang berangan,

10 comments:

hohe said...

jgn lupa~ole2 dr singapura ye~~fridge magnet pun jadi la~=)

^wirda^ said...

haha..ya nanti sy tampal kat sini utk awak! hahaha

ashikin said...

vivo city, takashimaya, paragon,wisma atria and many more @ orchard road...yg penting collection charles and keith tak sama cam kt sini...happy shopping!!!!!!

^wirda^ said...

orait...thanks shikin..adoi mcm bleh kebas kaki je camni..haha

b said...

lantak ah korang nak gi mana, yg penting saya akan pergi ke kedai2 IT dan gadget2 di sana. walaupun seorang diri. gi la shopping korang tuh. wahhh.. gadget, wait for me!

^wirda^ said...

oh belikan untuk saye same.nak iphong..hahaha

gumi said...

kak wirda, just a suggestions..

klau nak kain2 sari yang cantik2 & bnyk pilihan, way cheaper than m'sia..boleh pegi mustafa centre @ little india. kat situ bkn kain je...gadget,emas,jam,accessories...segala mcm la ada. murah la sket compared to shopping complex kt orchard road. =)

^wirda^ said...

hi gumi,
oh ade dgr pasal little india..adakah murah mcm masjid india?

gumi said...

masjid india? huhu..xtaula pasal belum pernah shopping situ lg. tp dekat mustafa tu bleh dpt yg 3 pcs sari atau 6 meter sari dlm RM40 duit m'sia. choice tersgtla bnyk smpai rambang mata. siap bleh buat bisnes lg..huhu.

^wirda^ said...

o0o ok ok..sy pun tak penah beli barang kat masjid india..hahaha
kain sari nih lagi la tak reti nk beli..hihi
aim nk beli handbag..dorang ckp year end sales gila2 punya.. so nk pi tgk la..murah sgt ke..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...