19.10.10

my first liquid pen eyeliner

Heyladies,
Kesian kan, baru 1st time saya nak pakai pen eyeliner.
B4 nih cuma beli PENCIL eyeliner saje. Tapi mcm susah je nak lekat kat mata ai..hihi jadi sbb tu ai buat entry mencari gel or liquid eyeliner dan tak sangka mendapat perhatian dari Incik Ray. Auww..


"Nak beli ke MAC or Bobbi eyeliner gel tu?"
"Eh tak kisah pun..cap mebelin pun ok je..mahai kot kalo MAC or Bobbi..mesti dah 60 keatas"
"Oh 60? Ingat 6 ratus.. haha ok je kalo nak beli, nanti kita pegi beli.."
"erkk..serius ke nk blanje? Hihi..errr tapi ape kata tukar je daripada nk belanja eyeliner kepada refill my Bobbi powder...**winkkk"
"Ermm tak kisah lah apa pun..wiken kita pegi.."

Begitu lah berbualan YM kami laki bini yg telah disensoredkan sedikit sebanyak.

Haishh..org offer nk beli eyeliner gel..gatai nk pi ubah powder.. err tapi kalo powder tu lg mahal..apa salahnye kan..eyeliner, ai bleh beli hat murah dulu..hahahhaa

So0o, memandangkan Ahad lepas Incik Ray ada job, maka saya and the cuzens pegi mencapai misi kami semua. Ya selepas pegi membeli cik bedak Bobbi, saya terus mencari eyeliner. Nak sambar cap bobbi amatlah tipis jika melihat duit di bank amat sadisss. Maka akhirnya saya singgah di TheFaceShop. Cik jurujual cakap dorang dah stop eyeliner gel sbb cepat kering...(ye ke itu jenis gel..jenis lain kot...) dan dia pun mempromote pen eyeliner yg nampak senang utk dipakai. Jadi setelah mencuba. Ya agak senang berbanding liquid yg jenis botol dulu2 tu. Jadi saya pun beli lah. weeeeeee\(^V^ )/

++Extreme Brush Pen Eyeliner :: RM29.90++


++ Satu garis lentik2..hihi buleh mengigil jari kalo pakai liquid yg botol tu ++

++Tada.. abaikan ketidakperfectan yg terserlah itu plis plis..++


Nanti akan ku dapatkan jua eyeliner gel itu...hahhaha mesti mau try dan buat entry begini lg. hahaha

THANKS INCIK RAY FOR THE BOBBI BROWN POWDER..again..hihihi


suka main mekap,

5 comments:

Ana^Liza said...

aku pakai pensil aje...lebih senang rasanye ;)

atie said...

heho~~mantap!~

^wirda^ said...

ana :: kat hat liquid jenis pen pun senang..sbb bleh pegang mcm pensel gak.. tapi aku rasa pakai gel lagi super senang..Aku rasa laaa..hahahhaa

ati :: ape lagi..calit lah di mata sepet mu biar besarrrr..hahaha

b said...

hehehe.. heppi for yew... :)

^wirda^ said...

kikikihh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...