10.10.10

101010

10.10.10
Saja kasi BIG highlite tarikh tu. Harini kecoh btol ngan segala kenduri kendara sbb tarikh cun giler..haha
Tapi saya takde la kecoh nk pegi ikut Incik Ray shooting memandangkan tade plak babysitter si omey itu. Tapi kami ada besday party to go, yey! Tapi saya bleh bayangkan betapa leceh bila pegi ke party2 tanpa si bapak. Ahh..tapi kami tetap akan pegi memandangkan dh lepaskan peluang ke open house yg banyak semlm! haha brapa banyak tapi daaa...
Yeahh..Aidan's Bikini Bottom Party! Whatttt!?
haha okeh mari ubah kepada bunyi kekanakan sikit...It's Aidan's Spongebob Birthday Party!
Nice! Jadi sila berhenti berharap utk melihat gambar2 org berbikini kerana ini adalah party kanak2. hihihi
++Ini irfan punya ke mama? (meraung2 apabila hadiah itu dibalut..haha)++
++ Dah sampai! ala dekat je pun, 2 minit je++
++ Mummy Sarah, Aidan, and Daddy Kheri++
++ The Spongebob cake!++
++ besday boy++

++ the gift...bikini. (ok tipu)++

Tu je la gambar nye..gambar makanan dan lain2 xtvt ofcoz lah tak sempat kan sbb mak sorang nk kepong si omey2..T_T... Thanks tuan umah for the foods yg mengenyangkan itu. haa,Si Mummy Aidan ni sangat rajin, kretif dan early planning okeyy! Bayangkan since lepas besday Irfan bulan 2 aritu, si mummy nih dh start cari barang2 besday. Wowee! Tapi bagus jugak kan mcm tu, takde la teruk sgt duit mengalir bila dh tiba party timeee! Sarah, aku mmg tgh mencontohi kau skrg, tapi tinggal lg 4 bulan kot..dan theme masih blur..haha!


Ermm nak buat theme ape ye???
Okehlah..tu je la xtvt saya dihari yg bersejarah bg org2 tertentu ni selain dari menjadi cikgu tusyen selama 2 hari ni..hihi. Baeklah, skrg saya nak pegi bersiap untuk ke majlis resepsi Angkasawan Negara tu..hihihi tak percaya?? erm bagus la tu..sbb mmg saya tipu pun. ngee..ok bye!


Sejak pakai unifi nih, pantas btoi mak post entry! hihi

6 comments:

atulhani said...

wahhh ko pakai unifi ker? amik pakej berapa sebulan.. aku staff dapat harga murah.. tapi tak amik pun hhehehehe

sara ahmad said...

kekeke.. thanks wirda.. :) aku pasti boleh tolong2 apa2 yang patut.. harap ko enjoyed the party.. nothing much, just gathering with orang2 yang kami sayang.. :)

ummi Eiz said...

takde button like haha... comel jgk spongybobby ehh..

^wirda^ said...

atul :: kami pun patutnye guna nama staff gak..tapi tah macam mana tah dia tak submit borang..ciskek...tp alhamdulillah..cepat plak masuk..ok le tu..rm150.. area umah aku mmg support unifi sj.so mmg kena amik la.

Sara :: hoho takpe..mummy itu bz btoi..lupa terus aku yg ko tu pregnant..adoi mesti penat kan?

ummi : ya like like..dan saya dh mc arini..oh tp bukan sbb party.. sbb kurang makan time party mungkin..hahaha

~terataibungaindah~ said...

c0melnye!!

salam ziarah.=p

^wirda^ said...

teratai :: apa yg comel?? kek ke?? haha thanks for ziarah!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...