15.1.10

mana la tak hancus kalo dah mcm ni gayanye..isk isk

adoi..aku rasa baru je sethn aku pakai purse ni..sudah parah nampaknye..
dulu aku pakai sampai 4 thn baru purse tu hancuss..ini sethn sudah terkopek sana sini..alamatnya $$$ ku terbang lagi..
uhm apa yg ada sgt dlm purse aku tu? duit? haha sekeping dua je kot..tp yg benda alah kat bawah nih mmg bykkkkk tu pun aku tak masukkan semua lg..T_T!
++kad2 yg WAJIB dan KONON WAJIB bawak..IC,lesen, kdt kad dan 6 kad bank? perlukah bawa keenam2?rasanya satu bank je yg ada duit gaji..haha.. ++
++kad membership,collect point, yg SEPARA WAJIB utk dibawa..adeh..patut la aku malas nk renew Jcard..err rasanya ISETAN card tu dh expired..pasaipa aku bawa lagi? urhhhh++

++ huh apsal plak kad student MMU encik Ray pun ada dlm purse aku??? Suday 5 thn grad maaaa!! humangaihhh! ++

++ mcm ni nye tebal mmglah mengundang kemusnahan!! T_T
salah siapa apa terjadi..salah mereka atau kau saja uwouwooo..(lagu salah siapa -KRU) ++


cik empunya purse,

13 comments:

Ros said...

siap2 la pi terminate CC yg x perlu tu...thn ni dah start kena bayar service charge 50 hengget tu...

^wirda^ said...

huhu..semua berhutang lg..

NisS^ImmEr said...

aku pun mcm hg wirda. kad bank yg aku tak pakai pun aku dok angkut sana sini. tp sib baik purse aku in good condition lg, mesti syok laki aku tayah beli lg

My Heart... said...

wah tebalnya kad!!!.. lebih sikit drpd aku ja... uwwaa.. lps ni nk kena terminate apa yg x patut jgklah ..

DevilX said...

ahahaha..tuh my mmu card tuh kan bawak utk standby masuk karokey ..nak dapat student price la katakan.. so kad itu mmg wajib. kad lain2,kecuali kad yg bergaji, simpan jerk. takyah bawak.

anyway, mmg tgk dari kualiti, barangan babyPhat takde kualiti..tapi sanagt mahal... ape natang la kimora nih...stylo jerk lebeyh...

peah @ peps said...

...terbang mencari purse baru...syok tuuu...:)

^wirda^ said...

niss :: btoi..nih gara2 tukar keje..transfer kredit..dll..menambahkan bilangan kad aku..huhu

b:: haha wajib len kali ltk dlm wallet b je laa..huhu

zue :: ya patut kurangkan..

peps :: ya nampaknye kena tambah satu lagi point barangan shopping di sana nanti..haha

shud said...

wah akak.. sampai 6 kad bank tu... huhu..
kad student akak x de dah ek?=p

^wirda^ said...

kad student dulu ada simpan..tp lepas pindah sana sini..ilang plak..huhu..

Am said...

ada alasan utk shopping wallet baru :D

eynda said...

Akak guna long purse....tapi masih tak muat utk letak semua...sebab semua nak letak hehe...sekarang button pun takleh tutup :-p

^wirda^ said...

itu la.. lg besar purse lg mcam2 nk simpan dlm tu..same la mcm handbag..huhu...shopping di bandung lah..haha

hushuss said...

pompuan mmg lagu ni kan. Aku pon selalu kena marah dgn laki aku sbb purse aku gemok. hahaha...seb bek aku gemok dia tak marah...

Senang kan, semua dlm tu...nak buat mcm mana, nama pon mak orang. Kena la sedia mcm2 dlm purse dan handbag.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...