15.1.10

yg merah itu baju irfan..

last year..bulan doblas laa..kami pi amik gambar passport omey2..hihi tp time tu irfan mcm sakit mata..so mcm semacam sket tgk gambar tu.. muka ala tak puas ati pun ada..hahaha
++ha ni lah hasilnya...kihkihkih mama excited ifan ada gambar passport..:P++

bukan saja2 nk pi buat gambar ni..ni semua adalah untuk......
.
.
.

.

scroll la lagi..baru saspen sket...

.

.
.
.

.

.
.
dh tau kot...
.
.
.

.
.

.
.
.
tadaaaaaa!!

++mestilah utk buat passport gak..hek hek..omey2 sudah ada passport! gambar kecik sbb mms dari encik ray++

huyey..lagi 2 weeks mau terbang ke bandung ya bukkk...!

nota lupa :: haa lupa plak.. arini irfan is 11th month!! haa lagi sebulan nk setahun jagung!

ya udah menjadi ibukk..

5 comments:

ummi Eiz said...

woww..udah jejaka... mcm mn amek? duduk atas kusi tinggi ke hihi ... nk buat gk la...

^wirda^ said...

haha duduk atas kusi biase tu je.. sbb dorang kan dh buleh duduk..

Farah said...

nak pi maneee irfan?berapa ek kena bayar untuk buat pasport budak2 ni wirda?

peah @ peps said...

wahh..mcmn...wirda..bole suh dia duduk diam..hebat..hebat..

rania..tak bole duduk diam time amek gambar passport..so..nampak tangan saya..sikit..

^wirda^ said...

farah :: same je mcm org besar harga dia..skrg kan dorang dh kurangkan jadi RM150 utk 3 thn kot..

peps:: irfan camerafreak juga..haha letak je atas kusi tu..pastu dia pun usha pelik la kat apek amik gambar tu sbb dia tak kenal apek tu..kalo mama dia amik, dia konfem senyum..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...