11.1.10

menjadi 28

9 januari lagi dan lagi..maka angka 27 dulu kena tambah 1 lagi..sama dengan 28 thn aku hidup kat muka bumi nih. Alhamdulillah..
oh tade plak org ucap slamat ari tua..mcm slalu org2 jeles sbb besday lambat dok ucap spt tahun2 lepas..

anyway..aku mmg tadak masalah setakat ini dgn besday awal dan umur meningkat! takut tua? It's juz a number!! bagi aku, org2 yg tak menghargai idup je kot pk mcm tu..haha kalo bleh aku nk anak2 aku pun lahir awal2 thn je..senang nk kire umur..mcm irfan tu juz nice la (next month irfan is 1)..heheh..
ahha..b4 9 jan aritu...ujung2 thn lepas, encik ray (ohh pasti dia suka lg) sudah memberi advance besday treats dkt aku..juga hadiah sepsiap..ye takut2 terover spent katanya..ohh aku terima sj dgn senyum lebar2..ngeee~


++ advance treats at Rahsia restaurant & bar..nak dating sgt sesuai nak plak candlelite dinner! wink*++
++advance besday present..hohoho hadiah mcm ni takleh buat seprais..kang tak muat susah! =p++
so i expect nothing bila jarum jam tepat pukul 12 tgh mlm.. but he's encik ray. of coz ada sumthing even it's tiny2 thingy..hoho i loikeee.. Thanks dear 4 all u did.. nanti irfan besar ajar irfan buat benda2 nih juga ye..hahahaha..

++cik irfan tido plak..mama nk bg makan kek neh..bangun bangun!++

++haha..hubby beli juga benda alah nih..hehe as i wish to have it one day++

++awek kotakmerah layan awek tudung merah utk besday treat...free for besday girl..hehe++


++ finally, dinner treat @ pannaz..sedap, byk dan berbaloi2...++


Hepi 28th besday to ME!!!

udah menghampiri angka 3 didepan..;)

10 comments:

Farah said...

HAPPY BIRTHDAY WIRDA!!

hehe menten muda beb..siap pi karaoke ko!

NisS^ImmEr said...

hepi belated besday wirda. ape sebenarnye hadiah berupa patung tu? penyangkut rantai-rantai ke?

My Heart... said...

hepi belated besday wirda,,, sama tarikh ngan anak aku...

cahya said...

salam....
Zum Geburtstag viel Glück..
zum Geburtstag viel Glück..
Zum Geburtstag liebe wirda...
zum Geburtstag viel Glück...
:D

DevilX said...

hee.. heppi besday bebeh !

ya nisma,itu adala penyangkut eksesori pempuan2..ko pempuan takkan ko tetau.

oh, i had a great day that day! tengkiu cc for singing for us.heeeee

^wirda^ said...

makasih ye semua..
makasih ye encik b jugak..

nisma :: yerp benda yg sangkut2 anting2 dan rantai tu..

zue :: oh ye ek.. hepi besday zulhairei..

liza :: tu dia terbelit lidah aku nk nyanyi bahasa hg tu..

Am said...

happy belated bday wirda... bestnye dapat candle lite dinner hehe

^wirda^ said...

candle lite bukan table for 2..table for 3...cik ipan ada skali..haha

aieyza said...

happy birthday wir...

sorry terlambat tarikh...!

hushuss said...

Hari tu dah ucap live. Sekarang nak tinggal jejak ucapan. Happy Belated Birthday buk wida

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...