4.1.10

adik aku nama azam. azam thn baru adalah..

thn lepas aku rasa aku tak sempat nk tulis pasal azam aku..sbb ape tah..aku pun tatau..sbb tgh sarat kot time tu..hehe

so tawun ni, mcm org len jugak azam pun sure lebih kurang same..juz nk ingatkan diri sendiri, so that thn depan aku bleh kaji balik azam yg aku tulis skrg ni tercapai atau hanya poyo saja..haha

azam :: start simpanan utk diri dan utk encik irfan.
azammer :: membuat pengisian kelengkapan rumah seperti living, dining, Lshape wardrobe, irfan bedroom...sikit2 lama2 jadi la kot..insyaAllah..
azammest :: menjaga kesihatan disamping menghilangkan lemak2 diperut.
azams :: menjana sesuatu agar pendapatan bertambah lalu mission2 ini insyaAllah akan complete dgn jayanya..dan financial free.. (put it last bcoz, debt mungkin bertambah utk "azammer"!)

cukup la tu..boh byk2 pun bukan larat nk habiskan even ada 365 hari pun..itu yg bleh dilihat dari mata kasar la..yg selebihnya spt urusan dgnNya..biarlah rahsia..:)
-end bab azam-

New starting..satu haribulan aritu..sudah berjaya membuat marathon 2 movie panjang nih..sbb panjang kena tgk 2 je laa..sian plak encik irfan tu..hek hek..dua2 citer mmg best..so pegi lah tgk..ini promote tanpa bayaran..tp slamber parking tesco tu nk charge rm16 selama kami tgk wayang itu..lalu aku pegi beli barang kat tesco dan dpt free parking..huhu sebbaik aku bijak di thn baru!
++dua2 wajib tgk..berbaloi2++
duaharibulan
tanpa rancang pape..aku dan encik ray (hubby syok kot aku panggil dia ray) dgn slambe pi beli sofa di Vonza dkt umah kami je. secara xlive, azammer kami utk living room dh 50% completed.puas ati..punya lama dok tahan..tak tahan lagii~kena dgr lagu melly nih

++Sofa ini BUKAN kami beli..HANYA model nya saja MILIK kami++
tigaharibulan
tak cukup lagi, kami pi kat enoma kat pusat perabot LDP tu..nah beli sebiji coffee table! dan memandangkan nk beli dining table takde duit sgt..beli bar stool saja..hahahaha..puas ati kami!

++encik irfan sgt suka sofa ticik ini. sgt pandai match ngan tema mama n abah.gudboy!++

tp puas membeli saje..blom lg menang memakai..kerna kami hanya mampu bawa pulang resit..kerna penghantaran nya akan dtg..hahhaa..tak sabaq nih!!! mintak2 depa tak delay sampai aku balik bandung sudayyy!! tunggguu entry ituuuu!

azam itu adalah adik..
PROMOSI TANPA BATASAN :: MANGOTOUCH 2010 OPEN BOOKING NOW!! check it out!!!

2 comments:

b said...

azam tahun baru saya adalah melengkapkan rumah menjadi seperti rumah yg betul2 rumah... dan juga mempunyai pendapatan 6 angka... woww!!!

og irfan tersangat comel di kerusi merah itul...

^wirda^ said...

wow..best nye..mari kite lengkapkan bersama!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...