5.11.10

wajah baru ke?

ini kire wajah baru ke? kosongggg je...
ok lah at leasssstt.. ada header baru kan..haha
Kalau sapa perasan, dari semlm ada la kot dekat 3-4 kali saya tukar template. Pening dok tukar2 background..kejap bunga, kejap kayu, kejap gelap, kejap cerah..last2 semua nampak sgt serabut pala otak, byk pula gambar sana sini. Akhirnya..kosonggg! hahaha hamek puas ati..(setakat ni la..) =p

Memandangkan dah berwajah baru, saya tgh buat clean up blog. Buang debu2 lama yg tak perlu simpan. hehe. Cuti 3 hari, selain kemas umah, kemas blog bagus jugak. Okeh, tu je kot, nak pi my dear sales jap...bye bye!


Nota saya :: nak mula yg baru, tak semestinya kena mula di awal tahun..kan???


let's go back to the initial,

8 comments:

Am said...

sweet la....header pn cantik...mak suke :D

ummi iez said...

stylo la header nyesss !! sile add button like haha mudah dan pantas

atie said...

saya suka theme ini!
BTW kream cupcake sy jg..tp sibuk ngan anak sedara yg nak corak2 sekali..kebayakan ye jd comot..

atulhani said...

header baru tu very the nice lah! hehe.. bagus2.. rajin.. saya takde nak tukar2 layout.. biorkan je gitu..

peah @ peps said...

cantiknya header!...:)

..:: WiRdA ::.. said...

am :: wah dlm pantang anda masih aktif blog ya..haha

ummi iez :: takpe bleh tulis LIKE besar2 kat sini.. kang aku add semak lg aku tgk blog ni.haha

ati :: sila tgk entry baru i..haha

atul :: bertahun2 berniat berheader..baru skrg nk rajin.haha

peps : Thanks ya!

b said...

wah... macam masuk rumah baru la rasanye! hihik.. terer plak dia godek2..ingat tau buat circuit board jerk..hihik

..:: WiRdA ::.. said...

eh i dah tau vintage kaler ok..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...