20.11.10

Abam Lampard dan sebiji buah yang di gigit

Kejadian ini berlaku petang semalam sampai ke malam. Abam Lampard Celsi tu datang umah I tau. Haha jgn jeles youu!~ Tak percaya??? Ha sila tgk bawah cepat..
.


.


.


.


.



.


.


.

Haa seeee i told ya'!!!!
betul kan itu abam Lampard kat umah I...hihi
Tak caya jugak?? meh tgk muka dia plak..
Haa tuuuu..!!
Tapi nih muka time dia ticik lagi..btoi tak tipu..:P

Hamboiii suka benor!

Apa abam baju biru tu buat?

Mari buat-buat saspen...


Hak hak hak..ok tgh tgk youtube Old McDonald!

Auww ticik2 dah tgk youtube.

Ada jugak kebaikan youtube nih selain dari benda2 tak elok.

Taaapiiiiiii I bukan nk bagitau pasal youtube tu..hehe

Ehem2, tgh syok sbb Incik hubby baru angkat sebijik APPLE yang digigit atau nama pasaranya iMac! Hahaha.

Mudah2an keje2 design custom album menjadi lebih efisyen lagi utk masa2 mendatang!

Go Go Mangotouch!


Guna iMac sambil pakai lipstick MAC buleh? :p

6 comments:

peah @ peps said...

haha..patik tertipoooo..

..:: WiRdA ::.. said...

peps, ampunkan kami penunggu gua...haha

ummi iez said...

ooo my!! patut x sudah2 MAC2 dalm fb hehe nice lah!

..:: WiRdA ::.. said...

saja nk bg org tuduh aku tambah hutang even ni beli cash..hahahha upppppssc!

b said...

hehe... walaupun mac nih best, tapi ccmcm tak penah pakai jerk... ala same jerk mcm pakai windows aaa..

moga moga takde orang dengki yg ckp kata saya berhiutang utk menatang nih. kalau cakap gak mmg *&*%^$$

anyway, lampard itu so lovely lah...

..:: WiRdA ::.. said...

hah aritu buka, tp tetiba tak detect keyboard..terus tak brani sentuh..hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...