12.11.10

pegi bali n superbowl

Heh, semalam seperti biasa, mendapat emel kejutan dari cik seketeri. Macam biasa, sejak lepas branak, saya tak join sgt, sbb time tu Irfan BF lagi malam2 b4 tido. Skrg dah tak BF dh. Dah stop dah. Maka semalam dah jadi luar biasa sket, sbb dah bleh join balik, Incik Ray dah bg green light, jadi buat apa di tunggu lagi utk makan2 free begini. haha Dan macam biasa jugak, mesti ada acara wajib lagi hebat, sbb semua org akan menunjukkan gaya shalin zulkifli versi masing2.


Okay acara super bowling kami bermula dgn bias skali, saya pasti nya terdiri di kalangan geng2 "hebat" tahap pemain KOMANwell. haha Dah nama pun pemain komanwell.. jadi koman2 kami pun kami bukan ditangga tercorot. hahahah.. Ok what! hahaha
++ nih gaya nak STRIKE nih..gaya saja ok gaya saja..haha ++


Lepas dah penat lelah utk meraih piala tanpa bayang, perut yg dijanjikan dengan makanan dari Ole-Ole Bali haruslah diisi. Maka sila layan saja karenah gambar2 separa blur dari kamera ipod cik atie tu. Haha Ok la pecah2 pun, janji ada memori kan kan.. haha.


++ ini bukan appertiser dlm menu, tapi kami buat juga as our apperitiser..lalalala++

++ heyyy, baca doa dulu lah! ++

++ ini tak patut order sgt kat restoran endon. tp saja nak order jugak. biar lah! ++

++ hazelnut fredo itu wajib rasa. Sedap hingga buleh menayang begini ++

++ desert glemer pastilah es campur ++

++ the jue and atie yg tak penah jumpa serai haha, and yg belakang2 tu adalah bos dan the boboys ++++ the hottest mummies ++
++ the gegirls ++

Ok tu saja. Burpp..alhamdulillah, mak kenyang.. sebbaik arini tak sakit kaki dan lengan. 5 tahun kot tak main bowling. haha

loving it!

2 comments:

atie said...

hahah~sowie le lupa bw digi cam..at least ada la juga memori kan..~kiki

..:: WiRdA ::.. said...

a ah at least ada la..nk harapkan hp akak yg berwrapping indah itu, usah lah..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...