12.11.10

macam-macam nak buat nih

Omaigod omaigod, it's just around the corner~ heyyy apakah?? Jawapannya ada dlm blog nih jugak, sudah terang lagi bersuluh. Tak nampak jugak sila amik bb torch plan celcom rm8 anda itu suluh tgk. haha.

Haa dah tau? Ok, maka dengan itu, esok dan lusa saya bakal bz again and again dgn pelbagai trial. Trial apakah? Agak2 apa ya? heh, sapa ada masa mau baca fikiran kau..cakap saja lah. lagi mau saspen2 bagai. Haha oklah saya tidak akan biarkan anda gusar lagi, mari kita lihat apakah ia....


Yang pertama dan terulung, trial membuat cik M comel...aishhh takleh la ckp, I nak buat seprais wokayyy. haha

Yang kedua pulak, ala saja nk test power yang agak perasan mcm power nih ngan sesuatu yang lebih besar dan anggun lagi bergaya. Haa tau kot lately nih saya dok buat apa kan. So sila teka dan diam, tunggu next week baru ckp sebab ini I nak buat seprais jugak. Auww..Haha dan haha lagi.


Yang ketiga, okay okay fine..jgn pecahkan screen laptop anda kerana emosi terhadap dua kenyataan di atas, kali nih je saya bleh ckp. Ada kawan nk suh buat cuppy berhias2 mcm pelamin..ok mcm pelamin tu tipu, utk besday sebenarnye. Dan mestilah I saspen. I bukan penjual kek berjaya lagi. Icing deco? HoHoHo..dan Hoooo lagi. Mari mencuba buat kali ke 3, alang2 saya ada 2 seprais nak kena buat, so kena jugak la practice make perfect kan kan. Kalo jadi hebat, baru bleh buat utk kawan, kalo tak, mmg tak dapek den nk nolong. hehe.




macam kalut,

2 comments:

peah @ peps said...

vavavvaaa...

utk yg pertama. kedua. ketiga. buat dgn jayanya...good luck wirda!!

..:: WiRdA ::.. said...

peps, yg pertama bentuk sgt huduh..jadi takleh bitau lg apakah ia. hahah

eh nape takleh tgk entry kamu??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...