18.11.10

Back to 'Couple Date'

Fuh, mcm tak cukup tido saje dua hari cuti ni. The day before yesterday is my 3rd Anniversary. Pastilah mengambil cuti utk dating. ngee~~ Memandangkan esok tu nak raya haji, dan ada korban kat SPK, tak jadi lah nak honey-money-moon jauh2. So kami pun buat lah tema..ecece tema la sgt kan..temanya adalah dating ala2 zaman berchenta dolu2.. Ah~so suwit kan kan..=p Oh pasti lah tak bawa irfan, nama pun nk back to couple. So Aunty Rosie, offer nk jaga irfan, bg can kami dating di hari percintaan. Hehe, thanks Aunty Rosie! Maka nya...episod dating pun bermula...
Chupppppppppppp! Sila bersedia utk melihat gambar dan gambar dan gambar yang BANYAK.. haha



++ Sepraissss! Ini lah cik no.2 yang saya ckp nk buat haritu++

++ My 1st surprise to him...actually nk kaver sbb tak beli hadiah lg. haha++
++ Potong kek mcm tawin2 dulu.. Irfan tak puas ati ok..haha++

++My RedVelvet Cake++

++ Episod bermula dgn naik Putra LRT dari umah Aunty Rosie..ahh sgt rindu saat ni..:p++
++ Naik monorail pulak++
++ Actually, ni 1st time saya naik monorail..dulu2 naik lrt je..haha++
++ Naik monorail sbb nk pi sini..Pavillion..dulu mana ada Pavi++
++ Kalau kapel wajib lah tgk wayang kan..asal dating je tgk wayang++ ++ Dan mesti nak amik gambar tak benti..kenai pun sbb minat photo2 ni++++REDbox, tmpt slalu pi jugak..kalo tak tgk wayang mesti karaoke, tak pun dua2 skali..haha Tapi aritu tak pegi, sbb suara I kalau ella dgr pun nangis..sakit tekak..haha++
++ And then, pegi salon..mmg kegiatan dulu2 jugak..hehe..++ ++hobby sama..dari compact ke DLSR..dari nikon ke canon++
++new look la konon..:P++
++ Having dinner at Outback SteakHouse area BB++
++Lamb Chop korban..ok tipu++
++ Kapel2 mesti amik gambar sendiri guna henpon, so byk mata tgk2 kami sambil mengutuk dalam hati..lalalala mak tak kisah nokk++
++ Ok, gift from hubby...yey ada purse ciri2 kegemaran..tapi kan ini bukan penamat....++
++SEBABBBBBB yang sebenar2nya, inilah surprise terulung..Apakah??? apakah???? I neves yuu...haha++
.
.
.
.
.
.
saje bg panjang entry
.
.
.
.
++ OMG OMG OMG.... i got new touch phone!!!! very touching lah.Eh bukan IP4 lah. It's LG Renoir. Hihi Dah nama pun photog kan, mesti lah lebih mementingkan ciri2 kamera pada hp..hahah lens kamera adalah superpower hoho... i love this reward! At least dpt ganti hp yg dah nazak tu..hihi TQ TQ TQ dear!++
++ Dan finally, this is his reward..Adidas Original Porche Design..Idaman beliau~hihi Nak beli posche tak mampu, beli kasut posche pun jln laju dan bergaya jugak..hahaha++



Akan sentiasa rindu saat ni,

8 comments:

atie said...

waaaa..HP baru..I like!!!

ummi Eiz said...

okeh2.. both r happy now... irfan hepi? gambar2 mmg cun2,as usual ehehe

ZuRin said...

Nampak sedap kek itu. Boleh share recipe? Happy Anniversary and both of you memang sweet...:)

..:: WiRdA ::.. said...

ati :: hehe..tiada lg wrapping plastic haha

yana :: ye ofcoz lah hepi.. irfan jeles saja..:P

k.zurin :: haa resepi mak HZ saje..:D

peps :: aik mana comment tu? ilang?? ajaib..!

d i d a said...

ai romantiknya hampa...bagus2..happy 3rd anniversary..kek tu mcm bagus. bole la share resepi aku cuti ni nnt boring leh wat hehe..

..:: WiRdA ::.. said...

ida, resepi kek tu aku amik mak hz punya.. 1st time try matgebu punya tp fail..haha buat yg lain terus..haha tp frosting icing aku tak ikut la mak hz.. aku buat style lain..:D

b said...

thanks cc for making it 1 of the greatest day evva. i cherish the time we had spent together,especially the lrt part. kinda bringing back the memories ah.

love my shoes', love my irfan, love u.

..:: WiRdA ::.. said...

ngee love u too!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...