19.1.11

Melaka II :: Betoi2 lepak saja..

Ha mcm yg saya ckp kat entry Melaka I tu la, mmg cuti kali ni nk btoi2 lepak takmo penat2. Maka bangun pagi gosok gigi, cuci muka, pakai baju..chuppp kami mandi dulu okey dan lepas tu turun menjamah buffet breakfast.

Tengok budak kecik nih makan byk saja kat hotel. Sympton nk suh bawa slalu kah?
ha ni je sarapan "diet" saya. (sah tipu)

Lepas makan, saja nk menggunakan semua service yg dorang sediakan, so pegi bawa Irfan main kat playroom. Slama ni dok hotel tak pedulik pun benda alah ni..hahaha


Nampak sgt, hanya org-org yg bercuti tanpa tujuan melancong saja yg ada masa masuk kid's playroom ni kan kan?


Dah check out, kami lepak2 kat dataran pahlawan...


Boleh pulak lupa bawa stroller, sebbaik ada kenderaan comel ini membantu.


Melaka pun ada pulau buatan- Pulau Melaka. Tapi yg berfungsi hanyalah masjid ini.

BERSAMBUNG...



syok!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...