31.1.11

Creative Blogger Award


Thanks to Liza, sbb tag award nih pada I berkurun lamanya, tu pun ada lg satu yg tak buat2.
Auw kretip kah I? I tidaklah labelkan sgt diri sbg kreatif, sbb mood nk buat sesuatu yg kreatif biasanye datang bermusim. Seperti musim harijadi, musim hati berbunga, musim banyak masa, dan musim perayaan. Haa haa. Kadang2 ada jugak refer dari pelbagai sumber, kawan2 dan blogger yg lebih kreatif. Haa gitu lah citernye.


Tapi, bila mood ada, mmg I layannnnnn saja mood itu berjam2 lamanye. haha
*hiasan2 utk irfan.. (ceh baru tunjuk satu)
*besday stuff utk Irfan 2nd besday (coming soon)
*edit2 gambar dolu2.. (dulu2 punya keje)
* dulu kecik2 ada gak buat gelang tiub lah, keychain lah, ape lg tah..


ahh dah la.. rasa mcm biase je pun..hahahaha



so, blogger I yg kretip, nah amik award I,
**Sara Ahmad
**Ummi Iez (pandai jahit2 tp takmo plak hapdet blog)
**analiza (mestilah ko takkan buat kan tag ni, hahaha blog juai2 kot..)
**Kak eynda ( incase baca entry ni la kan..)







buat header blog kira kretip kah?

2 comments:

sara ahmad said...

thank you bebeh!! :))

..:: WiRdA ::.. said...

ko kan kretip giler..hahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...