7.1.11

Double Birthday

Kepulangan saya dan famili comel ke Penang di ambang tahun 2011 disepraiskan dengan sebuah private party. Wah bunyi nak best saja kan. Tapi memang best pun dan mmg private pun sebab mamita dan SIL book VIP room dekat Restoran Pen Mutiara tu, jadi bebas lah 3 makhluk comel berlari kesana kemari sesuka hati.


Ok jom bercerita melalui bukti pergambaran. What?! pictures again and again??? Hoho Layan je la entry tipikal akhir tahun dan awal tahun yg semak dengan gambar tak habis2. Next week InsyaAllah ada lagi entry begini. hahahha.


At the Lobby Restoran Pen Mutiara

Sesekali abam OP (Incik Ray) amik gambar rasa mcm di majlis resepsi pulak.


Restoran nih terkenal dengan Kari Kepala Ikan. So menu wajib adalah hidangan utama kami.

Bilik santapan VIP ada karaoke, sebbaik sora macam *uhuk* artis *uhuk* takde lah tercekik..hahaha
Sepraisssss! hehe padahal dah tau event ni..tapi cuppy lazat nih mmg seprais dari SIL.

Besday boi kena tiup dulu sbb besday on 4 January.. Boi ke? Yg ke 30 kot..haha



Giliran besday girl pulak untuk 9 January. Tapi si demok tepi tu yg tiup dulu..ciskek!

sebijik nih milik mutlak ;)

strawbery chocolate moist cuppy


"pawan" = nama sebenar farhan

Mamita saya


3 sepupu, next week InsyaAllah jadi 4 org pulak. Tu yg makan cuppy tu, buat onar tuang kicap atas cuppy dan makan. Haihh sbb tu la kena amik bilik asing dari org. :P




** terpikir macam mana mak saya jaga saya dan abang yg beza umur cukup2 setahun?


Suka kek,

2 comments:

peah @ peps said...

graand la birthday...huhuuu..syioknyer

"Love to me is ...." or "Cinta bagi saya adalah..." Contest by Cik Peah

..:: WiRdA ::.. said...

sebenarnye biase je..haha tp mmg lah siyok kan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...