30.12.10

Pinky Birthday Bash~!

Semalam I pakai pink color datang keje. Oh No No No (sambil jari telunjuk menolak ke kiri ke kanan ke kiri ke kanan lagi).. Bukan sebab nak pegi beli eskrem Baskin Robbin mahupun sebab nak jadi pompom girl bola sepak semlm tapi I nak pegi pinky party! Auww!

29th December was Lyiana's 24th Birthday~~!
So, Melati's gang decided to celebrate at.......
Chili's Grill & Bar, One Utama
Masa I sampai tu, waiting list ada laa dalam 10 nama. Puuu~~ Ye la org2 kota nih nak tengok bola pun lepak kat Chilis takmo dah lepak mamak sebab mamak pun mahai macam makan kat Chilis kot..haha. T__T Dah la kami semua 10 org kan. So dalam kesabaran menunggu dgn hati yg suci murni bak salju, maka pantas jugak ada meja kosong utk kami. Maka dgn itu parti pun bermula~~ yihaaa!

Malas nk citer lebih2, tgk je la gambar pose beramai2 diiringi dgn tlg buat kecoh bila pemain Malaysia buat cubaan sepakan gol. Haha.

Masuk2 je mak dah menang sos sbb pakai best dress! hahahaha

Kid's meal percuma kot, tgk dari sini mcm ok la, tp realitinya, hampeh saja.Tau la free kan tp buat la elok2. Sempurna lagi mac n cheese dari abang Kenny Rogers.

One of our SUPERLICIOUS main course. Yang lain semua dah pelahap. Lapau rupanya budak2 pinky ni. haha
Gadis harijadi pemalu gila, org nk nyanyi lagu besday pun takmo. Lagi lah kami nyanyi kuat2. Time nih Indonesia baru je lepas jaringkan goal kedua. So kami hiburkan mereka yg frust tgk score kedua tu dgn lagu hepi besday kami. :p

Patutnye kek Hello Kitty. Tapi tade template kot macik tu, jadi lah Barbie. Oh abaikan apa2 perasaan di hati anda, sbb dia mmg minat helo kiti. meawwww.

Ok nah hadiah kamu!

Dah tatau nak buat apa, tinggal photo gedik je lah yg bleh buat. ngee~

Nak lagi??? Nak lagi?

Oh budak nih cuba tarik perhatian. "Hye maa, jom balik"
(sayang gambar gelap dan a bit blur T_T)



Dok perasan comel. OMG, you make me melting darling!

Ahli serumpun merah jambu. Auw!
(abaikan yg baju biru sesat tu..hahaha)



Happy 24th Birthday Lyiana!
Syabas Harimau Malaya! Hari2 makan biskut tiger, kerana anda, kami CUTI ESOK !


SEE YOU NEXT YEAR!!!!



cuti 4 hari, pulang ke rumah bonda!

2 comments:

peah @ peps said...

wahh babe..syoknyer..ada theme lagi..ni nak mintak izin tiru lagi ni..wahahaha

ari tu..pic skirt from my blog tu..was ciloked from here - zleqha.blogspot.com

New Entry: Water Chalet, Avillion, Port Dickson

..:: WiRdA ::.. said...

peps :: yeah sila tiru..nantikan kemunculan tema besday i..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...