17.12.10

Da Vinci Code?

wwwwwwe33s6t5jjh6ggjgggjjggggjghjghgh i3effff3dddd33
ndf5wd222ssatp]


33ssssssssdccryrr\


jgggn5 m,t445dagytre

haa dapatkah anda pecah rahsia disebalik Da Vinci Code di atas??



Misi mustahil lah jawabnya, kerana bukan Da Vinci yg punya kod itu tapi ia adalah























Da Irfan Code !!!

huahuahua



Aish pantang tinggal sekejap di depan pc pantas btoi dia buat coding kat entry ni. Ngee~

Well, kami berdua tengah boring tahap gaban makan capati dah ni. Mukabuku pun tiada gosip liar, blog juga hambar. Mungkin sebab esok cuti. Ya, pantaskan lah cuti ini kerna sesuatu menanti saya next week. hihihi.

Oklah, penulis code sudah buat huru hara, gian nk tulis code lagi.. so tata!


uuu6 ghh hhhgkjopofvvnvvvvnnnn
[maksud :: jangan lupa tgk tayangan pecah panggung 80juta hihi]

ha sempat lagi tu.;p




gudnite,

4 comments:

peah @ peps said...

perghh...guna algorithm dasat ni..kalau bagi kat al-khwarizmi..beliau pun tak bole decrypt ni..

New Entry: Tempat Makan Best Kat JB

..:: WiRdA ::.. said...

haa al khawarizmi menangis laa nk decrypt..haha

Farah said...

hahahaha sabajelaa..bpleh pecah panggung tu!

..:: WiRdA ::.. said...

bukan panggung je..punggung pun bleh pecah sbb dok lama sgt nk bg citer habis..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...