19.12.10

Hari gemuruh jiwa semangat membara

Acara terulung :: Red Velvet Kek for Ummi Iez (eceh, bajet terel la buat kan kat org ;p)


Acara Terulung Lagi :: Testing nozzle baru beli, excited buat pusingan comel. Hah comel ke?:p

Acara Terulung Lagi Sekali :: 50 biji cuppy tempahan (heh bajet terel lagi :p)




Puuuuu~~~ penat,

6 comments:

eynda said...

Ok nanti akak tau nak tempah kat mana hehe....

Am said...

wow...red velvet tu..tertor la...nnt bleh la share recipe :D

..:: WiRdA ::.. said...

kak eynda :: haha jgn la tempah lg..takterel lg.. neves nanti tak tido malam..haha

am :: heh,ye nanti akan di sharing is caring~

ZuRin said...

comel sangat...suker! Boleh buat business nih. Tapi sebenarnya for me memang penat buat kek nih (sebab tu jarang buat, buat bila mood semangat datang). Tabik kat orang yg buat business kek.

..:: WiRdA ::.. said...

kak zurin :: heh mmg penat..pengsan terus mlm tu..hahaha

b said...

tipu..tak pengsan pon... siap leh online lagik rilek jerk...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...