12.12.10

nak tayang cuti kena buat kek percutian

Wow dah hari ahad, lama pulak rasa cuti. hihi. Well well well..kawan2 kat mukabuku mesti dah cemburu buta pada saya yang sedang alami percutian 4 hari 4 malam di rumah sejak jumaat haritu akibat dari postpone cuti awal muharram dan hari keputeraan Sultan Selangor. Ngee~ siyokkk bukan?

Alah baru cuti 4 hari KAT RUMAH je pun nk kecoh. Ingatkan pergi melancong!

Chooyyy! Haha Itu nada kejelesan maksima anda. By the way, menikmatinya di rumah jugak ok what, di samping kluar jalan-jalan makan angin, tgk wayang..heh tgk wayang esok (ISNIN) lah baru best, takyah sesak-sesak hihi, pastu dok umah pun, at least bleh buat laundry secara besar2an. Haa kalau cuti 2 hari dengan hujan tak menentu, best ke nak berlaundry? Ok tak menarik. Tapi saya tetap akan memenarikkan diri jugak even cuma dok umah bersama omey-omey. ten ten tennnng!


Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Kek Lobak Walnut!

Dah lama nk buat, so tunggu punya tunggu, semlm baru berkesempatan. Oklah tu je nak tayang. Gambar dalam kek blom ada, sbb tak potong lg..hehe..ok, Enjoy the words on cake. hahahaha..ok tak lawak. Bye, nk pi masak lunchie.. :P



actually, sessi melancong adalah next week..hihi

3 comments:

atulhani said...

aku suke carrot cake camtu.. sedapnya..!

d i d a said...

share la resepi dan tips..nak la jugak sekali wat terus jadi...huhuhu...

..:: WiRdA ::.. said...

atul : hg tak tgk lg kat dlm dia, camne hg bleh cakap suka? haha

ida :: haa nanti la aku bg resepi. tak larat nk tulis balik..irfan kacau blogging..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...