21.12.10

this blog will be on hiatus...

until I come back with new entry... haha poyo kan disitu? bukan slalu buat ke? (-_-')

Setelah digembar-gemburkan disini dan sini jugak, sehingga orang pun merasa mencik giler ngan minah ni, so today I'm off to........

S I N G A P O R E :: t h e r o a r i n g l i o n ! A u m m M~


Hihi, adik-adik yg masih keje tu, keje rajin2 ye mcm budak ticik yg pakai Macbook Pro yg baru dpt kelmarin ni! Yey we got a new lappy~! (tapi budak ticik ni sibuk nk takluki sorang2..T__T)

++ Incik Ray dpt this reward from his job. Best kan dpt reward camnih?? Diberi pulak pada sang isteri yg sedang enak melayan New Moon di malam Ahad, terus menjadi tak keruan lagi utk menonton...ngeee~~ ailebiu lah bebeh!++

lepas IMac, Macbook Pro pulak, mmg everything is MAC lah!

4 comments:

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

jom singgah my new blog n being my followers too...tq

http://mummylovepink-lovely.blogspot.com/


and

jom singgah my shop blog...tq

http://mummylovepink-shoppaholicblogspot.blogspot.com/

..:: WiRdA ::.. said...

thanks mummy for visiting here!

b said...

woa..takpe ke cerita pasal leptop baru kat sini? kang ada orang hasad dengki lagik...payah gak mulut mcm bontot ayam...

anyway , eh eh....tak cakap pon diberi pada sang isteri..sekius meeee

..:: WiRdA ::.. said...

dia takmo baca dh kot, takut hati bengkak..hahahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...