2.6.10

excited

Ah-ha
Seperti yg di sebut-sebut dlm entry aritu, me and Encik Ray telah pergi ke IKEA dgn niat 'apa kata survey'. Keterujaan kami tidak dpt ditahan-tahan lagi, terus menuju ke bahagian KID'S @ IKEA. wowweeee~
Kami melakukan percubaan setiap katil yg ada kepada bakal pemilik mutlak dan begini aksinya..
"excited"

"uuuu~~ada sheep"

"mama, i want it.. por favorrrr~~"
Well, he's interested and excited.
Memandang kami dapat mengesan kecergasan Irfan yg bakal merosakkan katil beliau kelak dan untuk menimbulkan lebih excitement pada beliau utk memiliki katil teruna pabila sudah besar nanti. Maka, kami membeli katil yg sedang dlm promosi saja. Simple, murah dan berbaloi jugak. Sama mcm yg katil sheep tu cuma tade sheep, beza harga dua kali ganda! Jadi, mengapa bayar lebih? Haha. Mari kata Yey!

Err tp kami terlupa nk beli base katil tu - style IKEA lah, jual brg berasingan. So esoknya kami pegi lagi utk beli base, ohw amat tidak best kerana TEMPORARY OUT OF STOCK la pulak. Need to wait until mid of June. OMG!~ So, Irfan cuma tido di atas tilam baru saje. But he's still excited. ;)

nanti lah upload gambar katil yg LENGKAP!

7 comments:

Farah said...

hehe memang yang kat ikea tu semua comel..dulu pon ade hati nak beli kat sana jugak tp akhirnye beli kat tmpt lain..ade promotion dan murah!

Farah said...

hehe memang yang kat ikea tu semua comel..dulu pon ade hati nak beli kat sana jugak tp akhirnye beli kat tmpt lain..ade promotion dan murah!

^wirda^ said...

ko beli kat mana farah? adakah yg berbentuk kereta?

ZuRin Ramli said...

Hi wirda...

Kalau yang ader sheep tu sebijik cam katil Harith. Dulu kitorang beli pon lupa beli base dier. Terpaksa pegi balik the next day...nasib baik ader stok. Lepas ni mama irfan mesti tido lenaaaa...sampai pagi...:)

b said...

yeyyyyy...irfan tido lena...~!

Queen of Pirus said...

hehehehe...sian Irfan..sabar ye irfan, tunggu base katil sampai bulan June ni.

^wirda^ said...

kak zurin :: itu lah, patut rasa mcm lebey murah..haha

b :: yey!

queen :: takpe, irfan pun still bleh tido atas tilam baru..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...