28.6.10

Tales of the two sisters (Whitey Bestday)

As I told in previous entry, there would be "parti buih" on last Saturday. Party buih is another word for birthday party. Juz among us, so sukahati lah nk letak nama party apa pun. :p
Aliya and Yana, two sisters-satu mak satu bapak, but randomly ppl came out with this question "Apsal muka tak sama???" or lebih sakit hati si adik "Nape adik mcm kelabu sket...kakak putih" hahaha.. But now, when si adik sudah apply whitening cream, maka mereka sudah kelihatan sekata..:p What to do, sorang ikut muka bapak, sorang ikut muka their late-mom.
Since both of them were born in June, Aliya, aka big heart sister, organized their party @ TGI Friday, D' Curve. So it's not a suprise party, but we still suprised them by asking TGIF waiters to bully both dolls. (tapi mmg TGIF akan buli pun kalo utk besday) Terbaek!
So, million thanks to Aliya for the TGIF dinner..sgt kenyang..(lari bajet hang bulan nih noo.hehe)
Enjoyable party! (tak tipu)

Mari lihat "ORANG PUTIH" bergambar...

++putih kan???++

++berusaha memutihkan event++

++utk cik Aliya++

++utk si Yana Nanana++

++ I'm loving it!++

++TGI Saturday..:p++


Tok saya nama Puteh,

5 comments:

atulhani said...

dulu masa besday saya pun kena berdiri kat TGIF. tak suke tak suke!! huhu.. tapi makan kat TGIF memang best laa.. nyum nyummm,....

-xoxo- MiLay said...

due dolls kene buli best n hevok gile kt mase tu....TERBAEK GUYS!!!
<3 so much..thanks aliya....

lawa smue pic tu hasil ciluk dr D3000 nida...hahahahahah:D

looking forward to our birthday cik ct in january!! ahahahha

^wirda^ said...

atul :: itu la standard tgi lah kena diri..dan dibuli..haha

nida :: yes thanks d3000..:p
err nk theme apa ek?

-xoxo- MiLay said...

enth ek theme....tp kami nk merah hitam...cun x??!!
poyo lebeh je kt nie..hahahahah
welcome...:)

^wirda^ said...

itu la..mcm hapiz nk buat dulu tu..tp hg suh dia buat besday sendiri.cis..
wei aku takmo mik tau..i want it to be surprise! love it!~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...