17.6.10

beku dan ganti

Damn, it's freezing in here.
In my office.
Baru service aircond, I guess.

...



Ermm skrg dh masuk rejab. Tengok status mukabuku, semua gadis2 dan wanita2 anggun pakat2 dok ganti posa. Memang dah lumrah manusia sejagat, tak reti nk buat benda awal2. Mesti jadi last minute jugak. Ihik ihik. Contoh terhebat adalah aku. Aku nih masih mencari hari pertama utk mula mengganti apa yg ditinggalkan dulu. Mmg liat kalo nk start. Tapi bila dh start, mungkin senang kot nk teruskan. T_T.

Rabu lepas dh tekad, nak posa. Set alarm baikk punya. Tapi akhirnya kecundang. Alasan aku, irfan terjaga byk kali mlm tu, maka aku dh jadi ngantuk. Mmg ia adalah alasan mutlak aku. Lalala~

Khamis, yakni harini, skali lagi aku set alarm pukul 5 pagi since subuh 5.41 pagi. Sudah terjaga. Aku bangun lalu offkan alarm tu. Perlahan-lahan aku letak kepala aku di atas bantal. Tidurzzzzzz~~
tenenettnetnetnet~~
Bunyi alarm lagi. Terjaga semula.



6.45pagi.
Ya mari bangun pegi keje. =p





pasti ganti jugak!

5 comments:

princeduyong said...

cepat ganti...kot terlepas....

-xoxo- MiLay said...

hang bayangkan yg isnin nie 21 june wajib puasa...sure boleh:D
bernas x idea nih!;)

^wirda^ said...

princeduyong :: baeklah!

nida :: ye nanti aku bayangkan..hg dh ganti ke??? hahaa

NisS^ImmEr said...

aku pun tak ganti lg. ada 7 ari lg ni. last ganti sblm pregnant dulu. bila dah pregnant ni cam liat je nak posa, dah la pg2 cepat lapar

^wirda^ said...

tp time nih la hg kena posa penuh kalo berdaya..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...