15.6.10

i dont want to eat!

Huhu,
Saya agak pening. Irfan rejects all his meals since few days ago. Saya syak dia sakit gusi, nk tumbuh gigi kot, sbb dia asyik geget jari dia je. :(
So, bila dia btol2 lapar barulah makan, itu pun mcm pisang or sekeping roti or 2 keping biskut or cereal or sikit nestum. Sehari sekali saja. Nasi? tak nak! T_T

Arini mama cuba jugak hantar pegi nursery berbekalkan pelbagai jenis makanan. Tatau la dia nk makan ke tak..mudah2an, dia tgk kawan2 makan, dia pun turut terjebak jugak. Amin.




Buntu.

6 comments:

Farah said...

kot kot die nak hang masak spaghetti ke hehe

^wirda^ said...

a ah..aku pun baru tingat nk try pasta kat dia mlm nih..

NisS^ImmEr said...

aku bukan mama tp nak comment gak la. dlm magazine slalu suh decorate mknan jd menarik skit, cuba tgk. kot2 dia syok main je tp x mkn pun haha

^wirda^ said...

mmg syok main makanan..
semlm dia amik kek sebijik..dok cocok2 ngan jari dia..then rasa sket..agak2 dh cukup belemoihhh..baru benti main..haishhhh

-xoxo- MiLay said...

irfan nk diet mcm mak die jugk!;D

^wirda^ said...

ye mungkin..perut irfan pon moncit..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...