4.8.11

Mesti rindu nanti

"uhuu..da dak.."

"nape sayang?"

"maaa.... mama... where roarrrr..hu hu hu"

"roaar?"

"roarrr...da dakk..maaa~~" si comel tu dok tercari2 kat bawah seat depan dan belakang kereta.

"ohh biskut tiger.. kan irfan dh bawa masuk rumah semlm..."
"uhmmm.." sambil buat muka monyok.

"maaa....tu tu..car!"

eh eh kejap je frust? hahaha tu lah Irfan skrg. Cubaan bercakap. Nasib baik lah mama dia dah terer bahasa Irfan. hehe.

Kat umah kalo tgk ipad or hp mama, nampak je gambar wallpaper.

"Ma! Ma!"

kalau saya tak sahut.

"Maaaaaa~~~~"

hehe kena lah sahut. "Ye sayang"

" tu..tu mama.." point gmbar mama.
" tu bah...tu.." point gambar abah pulak.
" tuh phan...." senyum sendiri sambil point gambar sendiri. hehe Irfan jadi phan je?

Gerammm sgt tgk budak2 baru nk berckp. Comel lah sgt. Semua parent pun punya rasa yg sama kan. Mesti rindu saat ni bila dia dh besar nanti. Huhu..


Ni gambar di kelas Music and Movement di SBR's Playroom Cahaya SPK Clubhouse. Last Saturday, ada buat trial class. So, saja bg pendedahan kat Irfan. Tapi...

Tgk la budak ni, buat tak tawu je. Teacher bg alatan semua dia pulangkan balik. Takmo pegang. Nak TENGOK SAJA. Haha. Sabauuu je lah. Biasa lah masuk lambat, nk tunggu mood ok tu lama, elok la kelas pun dh nak habis. T_T We will try next time bebeh. ;)



Dah ade playroom harap2 senang lah nk tinggal irfan main kat situ sambil mama pegi bersenam kat gym. Hihi (harap2lah sgt)



happy mom!

1 comment:

b said...

hihikk.... his becomemore cuter and sometime a bit challenging to cope wiff his demand. whatever it is, i am soo in love wiff him and his popetpopet...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...