21.9.10

ceritera raya duaribuseploh vol.1

Nahh..saya pun nak jugak buat entry lepas raya. Dah sebulan dok potpet2 pasal resepi lah, nak balik kampung la..bla bla bla..lepas raya adalah impossible kalo diam tanpa berita kan kan?
Senarionya sama seperti yang saya citer b4 balik raya dulu. So sebab tu, terpaksa saya membuat entry bervolume satu dan dua dan mungkin tiga. Haha cool bukan? Ekceli malas nk citer, sbb ramai blogger dh tulis panjang2, dan mungkin korang penat nk baca, so layan je la gambar sambil korang membuat cerita karut sendiri dan memuji2 kecomelan kami..hahahha eh eh tlg kaver muka loya anda demi menjaga hati penulis..hahaha
Raya Pertama : Bagan Serai, Perak

++ BIG familia. Tgk muka pun bleh tau kot ia adalah seblah Incik Ray. Tema hijau tak terancang ini hampir menjadi nampaknya ++

++ Muka glemer nih mesti lah wajib ada kan..++

++ Ini pulak acara wajib setiap raya : Salam+minta maaf+dpt duit raya++

++ Ahh..si omey2 baru nk pakai songkok sbb mama dh nk pi beraya dah..yey!++
++oh berdua saja? Irfan mana?++
++ Irfan duduk ngan arnab..oh dia telah menjamu kuih raya pada arnab yg lapar itu..T_T++


Raya Kedua : Changlun & Alor Setar, Kedah

++ Raya kedua sessi ke open house sanak saudara seblah saya. Ada 3 4 umah pegi..tapi kat sini saja yg bergambar..haha++
++ Incik Irfan..posing apakah itu?++
++ Mamita saya..saje buat muke ala gedik style kazen saye ++++ Abah yang maintain cool saja ++
++ Geng Serbu Open House. Branih jemput lah kami! ++

** Kalau prasan, cuba teka brapa kali irfan tukar baju di raya seken? Haha byk main btol itu budak!


Sudah rindu pada Hari Raya dan Ramadhan,

1 comment:

b said...

wah..hariraya yang best..walaupun tetiap ari berulang alik changlun-bagan serai..tapi rasa riang dan puas beraya kali ini..yehaaaa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...