20.9.10

Aidilfitri atau Halloween?

Dah masuk raya ke 11 dah pun. So ada lg 19 hari lg untuk korang jemput saya ke open house korang. Haha.. Saya mungkin tak buat open house sbb wiken2 yang mungkin bz ngan photoshoot dan sibuk nk pegi open house orang lain jugak. ok tak alasan nih?
Tapi tak bermakna korang tak boleh dtg beraya, atau hanya dihidangkan air kosong..insyaAllah ada je rezeki juadah raya utk korang. Jemputlah ke rumah. Hihi

++Rancangan gini, kalo terlepas pun, astro ulang2 lagi dan lagi++


Ha masa dh balik dr kampung biasanye aku baru ada masa nk layan citer2 raya, mcm thn2 seblum nih, semua citer Rashid Sibir aku dok nangis depan tv sampai Incik Ray fedap. Hahahaha. Tapi malangnye raya thn nih dah macam sambut halloween.. Sebokkkk je dorang nk letak citer hantu dari raya 1 sampai raya ke 10.. Apa kes???? isk isk.. tak tahukah mereka ia buleh menjadi igauan di kala drive mlm sorang2 ada entiti asing kat belakang mcm citer Jangan pandang belakang?? Tak tahukah mereka, nk naik lif sorang2 pun amat ngeri? Even nk main congkak pun aku terngiang2 suara makcik congkak tu..Ciskek btoi!

Aku takut. Tapi aku nk tgk jugak. Haha padan muka aku takut lepas tu. Hihihi..


++ Oh muka nih mesti akan ada program khas setiap raya ++

oklah tu je nk bitau..hahaha

saya adalah lapar skrg sbb tu tak buat keje, ok nak pi lunch. bye!

3 comments:

Lin said...

muka siti tu tak raya pun wajib tayang..dah naik loya + jemu tgk muka dia ja kat tv.kekeke

^wirda^ said...

haha..dah la tayang..di ulang2 lagi dan lagi dan lagi kannn??

b said...

muka siti tuh takpe.. tapi muka siti yg lagik sorang yg dok tengok crita rashid sibir tuh sambil nangis berjela jela tuh yg pelik...asal buleeehhh je dia nak nangis..haihhhhh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...