22.9.10

Badan segar meyakinkan

Hye ladies! Lama tak borak pasal ladies thingy..
Ohw actually saya dh kembali kepada mood memanjakan diri yang slalu on and off je. Mungkin lepas ni nk maintain je untuk berasa lebih segar, yakin dan happy. Heh ada kaitan kah..mestilah ada. Kalau badan mcm lesu2, tak wangi2, tak segar..yakin ke nk kluar dan membuat muka hepi?
Last wiken saya baru membeli satu body mist yang dh hampir 3 tahun berenti beli sebab MALAS nk spray sana sini mcm dolu2..dan sebab pakai perfume saja. Haha..
Tapi setelah si omey2 Irfan dah pegi pecahkan perfume Escada saya yang masih baru itu, maka memandangkan bajet nk beli perfume besar dah habis dek hari raya, jadi pencarian body mist bermula. Hahha tak nampak mcm alasan kan?
Yeahhh here we go...aritu sy test bau my cuzen punya body mist..mabeles..so terus pegi cari kat curve sbb penah jumpa org jual kat situ je..tmpt lain tatau.
TADAAAAAA... Secret Charm from Secret Receipes Victoria's Secret.

++ Harga : RM 55..tp kalo ada membe kat oversea bleh kirim beli, murah gila2..onlen pun ada juai rm50..tp beli onlen takleh nk bau unless dh biase pakai..hahaha ++

Oh ada byk lg ghau ghau bau dia.. cuma sy nk berkenan yg ni dulu..nanti ada luit manyakk2 saya beli hat len plak..yang nih kalo irfan hempuk pun tak pecah sbb plastik.. tahan sampai 8jam jugak..lebih kurang perfume..i loikeee! nak perfume pun ada..;)

++ yg ijau kiri skali tu pun mcm fresh gak bau dia...kalo tak silap la... oh ini bauan lama, ada 3 yg baru kluar! +


** info bacaan :: kalo ada code kat bawah botol mmg ori dari UK..(eh ke US tah? ) Kalo takde code, dari China. Tapi yg dari China ok gak cuma tahan 6 jam saje. Katanyaaaaa lah!


Rasa lebih segar dan yakin setiap hari!

6 comments:

NisS^ImmEr said...

beli kat aku satu

ZuRin said...

k.zurin punyer pon sama - secret charm tapi dah abis. memang best dan fresh. Boleh sembur banyak-banyak satu badan. but i also like...mmm...aper ke name dier..something petals.

^wirda^ said...

niss..mai duit..hahaha

kak zurin, wirda pun tak igt nama dia semua.. igt yg beli je..haha tu ade lg satu tu nama ape tah..bau lebih kurang secret charm tu..tah2 yg petals tu gak kot..
slalu beli kat mane?

peah @ peps said...

victoria secret's body mist sangat fofular..

wirda..body mist ni..agak2 in the future...akan included dlm your parfume blog tu?..:)

^wirda^ said...

haha..ade gak terpk..tp dh tutup dulu jap perfume blog..leceh sket liquid2 nih..

b said...

oh saya pon suka bau ini.. maka awal2 lagik say dah sembur interior kereta syg dgn wangian ini...wah mangi nyeeeeeee.... :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...