5.4.10

recap xtvt wiken dan atlet renang ticik

recap wiken
SABTU
1) adalah hari kesihatan dianjurkan oleh Geng 8848 aku. sgt2 mabeles..rugi pada yg tidak mengambil peluang utk pegi sini. okeh, nanti aku buat special entry utk ini. sbb tiada bahan bukti dibawa bersama harini. ;p
2) adalah malam invitation, so called-suwiiittt 17th Thiya's private besday party! :P
Location @ Lookout View Point @ bukit ampang nun.. ala2 indahnya malam melihat panorama KL.. ;p... thanks to maktam and family for inviting us..;) Again, Hepi besday Thiya! whatever it is, u still under age dear..hahahha
AHAD
the headline is >> IRFAN :: si atlet renang ticik!
nota tak penting :: actually mama excited beli swimming suit utk irfan, maka mama paksa irfan terjun kolam..luckily, irfan hepi sgt terjun kolam..yeahh~
oh mari warming up dulu..yeah yeah..kocak2..dikocok2...
rasa sket air...uuuu tak sejuk sgt..bleh teruskan..
splash2..yeah. mari start kuak2

yeahh beginilah caranya..


oh mama lupa bawa pelampung tangan hadiah harijadi..maka mama kena jadi pelampung bergerak..lenguhh..T_T

ohh tidakk..jgn angkat lg...

aahh bye2 pool...mama sudah ajak balik kerna irfan sudah mula meneguk air dikolam..sampai burppp! iskk!

atlet's mama..

4 comments:

NisS^ImmEr said...

uish awal2 lg hg dah training jadi swimmer. bagus gak irfan tak takut air. setengah budak tu bleh meraung plak kalau mak@ ayah dia bawak masuk kolam camtu

^wirda^ said...

ha..tah hari tu dia excited sket.. so nampak benda baru pun kire layan je.
lepas abis swim, balik umah, minum susu dan trus tido.. letih..hahhaha

Queen of Pirus said...

pas ni boleh bawa selalu kat pool clubhouse Cahaya pulak.

^wirda^ said...

tgh tunggu clubhouse siap..senang sket..tayah travel jauh2 nk pegi mandi pool..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...