15.4.10

dont play play okay!

Budak comel yg setahun jagung itu sudah branih bermain2 di playground Cahaya SPK.. maka setiap petang, kalo pantas si lady driver ini memandu kereta dan tiba dirumah lebih awal, maka berpeluanglah cik FBI bermain2 seketika di luar umah..

treng teng teng..

oh bermuka control macho ketika membuaikan diri...kaver gayat ke ape nih?? hahahha
hye girls out there! look at me!
mari tunjuk terer meredah terowong kuning!
erk...mcm penat sudee...
yeahhh~! berjaya mengharungi terowong kuning..saya budak hebat!

tarik nafass....humpppp...hembusss.....fuuuuuuu~

ok mamarazzi, stop2 dont take my picture! jom pulang..irfan lapar sudeee..


si budak setahun jagung ini juga tidak buleh menerima dirinya disuap seperti anak kecil.. i can eat myself okayy?!

mama yg still nk suap juga,

4 comments:

d i d a said...

hai mcm best je tgk hg main dgn anak...ni xnak tambah sorg g ke? kasik girl la pulak..hehe

atulhani said...

comelnye irfan.. hmm wirda, aku ada je kadang2 baca blog hang.. tp tak pernah comment kot :D .. thanks drop by kat blog aku

ummi Eiz said...

olololo tomei tomei....bespren takde gerek lagi huhu

^wirda^ said...

dida :: ce ce tanya aku nk tambah sorang lg..hg tu tambah la bilangan menjadi 3 dulu..kih kih kih..

atul :: haha aritu aku nk link dh blog hg. tp tak terbuat2. jadi susah nk usha2 slalu..kalo pi blog ida baru tingat..haha

yana :: haa nampaknya hg kena menyerang Mydear sales tgh tahun ini juga! dptkan spt aku ini sude...90 henggit you..hhaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...