1.4.10

sekali tekan dapat $10?

btol ke?
ada sorang kawan blogger buat benda nih.
jadi tak salah kalo sesape nk cuba.
simple. FREE. one click
aku try baru 5 minit lepas. Result, aku dpt $40 (sila lihat display atas entry ni..skrg dh brapa ek?)
so cuba korang try plak, http://www.fineptc.com/index.php?ref=adriwz
As simple as ABC... register --> kat account korang tu, klik kat EARNING AREA --> then click links yg diberi (tunggu seminit setiap satu link tu tau, lepas habis seminit, click number yg diberi tu). Tadaaaa...sudah dpt hasil.

Tunggu la sampai $10 000..mak kayoooo nok...haha (berangan2)

mak yg cuba nk jadi kayo secara megik.

10 comments:

CIK NANA said...

Salam kenal Wirda..
:)

^wirda^ said...

ye..salam kenal..thanks 4 viewing ;)

NisS^ImmEr said...

sape yg bg duit ni. mak cik nak kayo jugak

d i d a said...

aku dah reg pg td tp x publish lg link..aku terpikir camno org tu nak bg duit kat kita?

Anonymous said...

sumber duit ni dari mana akak?

-shud-

^wirda^ said...

dida :: bila dh $10 000 baru kite bleh withdraw dan depa akan bg ikut paypal..tak bace le tu.. aku pun try saja btoi ke tak tatau la.. tp takde la rugi pun kalo try..hahaha tgk je sejauh mana kebenaran :P hahaha

sape bg duit nih? aku pun tak kenal...hahahahha

d i d a said...

o ya ka sah la aku tak baca..ha aku dh wat p la klik kat aku plak..TAG hg tu nnt aku wat hehe

WooDy said...

aku pun dah reg.. tapi tak reti nak promote.. mmg kena promote ka...
sila bagi nasihat...

^wirda^ said...

haha..woody..
aku search, ada yg ckp ini spam scam mcm2..
ada org dh 6 bulan dok tunggu duit withdraw tak dpt2 pun..hahaha
so bleh teruskan kalo nk wasting time yg ada.. kalo taknak bleh benti je..hahah

wOOdy said...

hahaha... aku tak dak hal.. kalu xjadi takpa... kalu jadi besh ar.. takat nak klik2 ja 2..mmg aku da byk masa.... hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...