23.4.10

JOM KECOH!

Apa plan korang ujung minggu nih selain dari nk pegi serang Pureen sales, pegi exam, dan duduk rumah tgk citer hindustan kul 2 ptg. (er ada lg ke citer hindustan?)

Kalo dah buntu sgt benak pikiran korang, Jom buat kecoh di EXHIBITION HALL MID VALLEY MEGAMALL!

ada apa ye?

haaa ada ini!!!

MALAY WEDDING EXPO 2010!

Photog dari MT,CP,SP dan GI tlah bersatu hati membentuk company yg lebih gah dimata doniaaa iaitu THE PRESTIGE telah membuka booth disana! Maka dgn tidak semena2, aku pun akan berada di booth itu esok dan lusa, InsyaAllah! Oh ya, kami juga menyediakan RM500 limited voucher giveaway! FCFS!!!

"kami dah kawin..perlu ke kami datang?"
PERLU!
dtg tlg tgk utk adik badik nk kawin pun buleh..
dtg utk makan kek2 free, coklat2 free dari jiran2 booth yg lain juga buleh..amacam best bukan? atau mungkin anda mencari sesuatu utk majlis2 anda spt majlis harijadi, majlis cukur jambul, mahupun majlis pencen..
atau mungkin anda buleh memanipulasikan pakej2 photo kawin menjadi pakej2 photo studio, family photo ataupun foto gigi anak anda yg baru tumbuh!

Jadi, JOM KECOH di sanaaaa sanaa sanaaaa! si yu!!!!


nota tambahtolak:
+ THE PRESTIGE juga adalah official photographer (OP) for Malay Wedding Expo 2010 ini!
- err sori gambar promo kecik, encik Ray, sila upload gambar besar sket kat FB tu ye..:P


berPRESTIGE,

2 comments:

Ros said...

suspen ja,ingatkan kecoh pasal kat nyonya td...hihihi...

^wirda^ said...

hahaha kecoh lg kat nyonya tadi! hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...