19.8.09

s.i.b.u.k

sibuk.bizi.tiada masa.
itu adalah jawapan bg aku yg sudah beberapa ari meninggalkan dunia maya blog ini.

sibuk 1::
khamis, my parent dtg umah utk ke convo irfan adik aku..(awalnye)


sibuk 2::
jumaat, slambe en.hubby and mak nk suh aku half day tanpa sbb...no no no, cuti raya aku kang tade plak.. then balik keje terus kluar makan besar kat Gulam bersama keluarga. (mcm bz je kan..makan je pun..:p)

sibuk 3::
sabtu, pegi convo adik aku and his future wife oso.. @ Uniten.
Congratulation Azam~! (lama btol nk tunggu hg grad~(T_T))
errr satu je yg membencikan, Uniten graduation tu tak abis on time..huhu igt tak panas ke tunggu kat luar.. MMU gak ontime..hahahahaha (knoni uniten jgn salahkan saye, ini kenyataan, PEACE!)
then pegi makan2 nasi arab..kat Uniten gak..hahaha letih la nk pi jauh2..:P
then pegi kedai lampu kat puchong tu, utk survey lampu..uhuhu..sampai penin pala aku langut tgk lampu..rasa nk muntah~!! yaqqq!


mlm plak, ada sessi perasan sora sedap iaitu Karaoke bersama sanak saudara! di taja oleh penaja ulung iaitu Superduper MJ..err bukan raja pop tu..dia sebenarnye mariah J.. err bukan jugak mariah carey ye..hihi (mak aku le tu..)
oh encik baby? dia tak ikut... dia dibelai manje oleh wan dia..hihi..wek wek kena tinggai..!

sibuk 4::
ahad, pagi2 kul 8 pegi membeli sarapan (tu pun nk bitau ke?) bersama ibuku..then pegi pasaraya encik Giant (giant tu buka awai, kul 8)..mak nk sponsor vacuum (tq mak, ailebiu)..tp last2 dia beli mcm2 nk bw balik penang jugak.. last2 breakfast kul 10..haha..
then kul 11, pecut pegi umah cahaya SPK, sj nk tunjuk kat parent umah yg dh siap tu, plus dah buat appointment ngan org grill tu.
then dtgnye contractor bergerak dok promote plaster ceiling..potpet2 last amik laa plaster ceiling tu..(huhu tak termasuk dlm bajet 2009 pun ni)
grill pulak sudah confirm..so nantikan saja rumahku yg dipagari nanti..uyehh..settled!!!
after makan2 dgn lazatnye dia Restoran Ratu ape tah..masakan padang..(abah blanje..tengkiu abah!) maka my parent pun berangkatlah pulang..tp sempat jugak mak belikan sepasang kurung pahang kain cotton idaman ku slalu...sy sgt suka...ailebiu mak!!!hihi

sibuk 5::

isnin, selasa, juga arini, sibuk ngan kerja yg tertangguh disebabkan kes cik S last week..(T_T). sebaik cik S kembali ok sket..tp cik internet mcm problem sampai takleh nk onlen, so kena tukar setting proxy baru ok..nyehnyeh..kenapa la aku tak tukar dr semlm??huhu

maka itu sj kesibukan yg melanda aku di wiken dan minggu terakhir seblum tibanya Ramadhan...


yg sibuk lah sgt,

5 comments:

~FARAH~ said...

suke lalu lalang cni...:)
salam kenal dari saya..

jemput datang umah...:)
http://myangels-love.blogspot.com/

^wirda^ said...

hi cik farah..
bleh je lalu lalang..nk singgah pun bleh..amalkan slallu..

habi said...

oh ohh...
ari bz yg best..walopon leteyh.

tapi.. apa2pon..saya rasanggak fair sebab dimarahi kerana terlalu sayangkan bb dan memanggil2 chicco ranger..
takper... cemanapon chicco ranger is the best;;;
i love u CR !!!

d i d a said...

mana lampu, x bli ke? tunjuk ah hehe

^wirda^ said...

encik habi:: ciko renje ciko renje..penyet mulut tu kang..arghhhh terngiang2..hahaha

ida :: lampu tu tak beli lg. kena bg siap grill dulu..kang ilang je lampu2 yg aku beli.. ala takde la nk beli yg cantik2 sgt.. sbb dh guna donlite..kat bilik2..kalimantang sudah..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...