14.8.09

Award lagi!

tgh tunggu2 network yg down nk uppppp balik tu..sj tgk blog sendiri.
tgk2 ada membe shout suh amik award aku kat blog dia..hehehe award mcm aritu ke?
waweeee~~ nampaknye award baru.. tengkiu liza, tatau aku hg ada tgk blog aku gak..hehehe
so inilah dia award i itu~~~ dua lagi...hehehe



1. Accept the award, post it in your blog together with the name of the person who granted you the award.
2. Pass it on the other 15 blog that you've newly discovered. Remember to contact the bloggers to let them know you have tagged them.

ape 15 blogger? adeh..tak tercapai dek akalku laa...so dgn bangganya aku nk bg award ni kat pengunjung blog aku dan juga yg mendapat kunjungan ku jua..hoho

+ dida + niss immer + hushuss + iburosie + a.R + fidoz + aiza + kak shila +


6 comments:

hushuss said...

bleh suka-suka ja ka amik award ni untuk letak kat blog sendiri dan jadi perasan? hahahaha....i like!

^wirda^ said...

bukan suka2 amik.. tu kira kami bg la.. cuma kena paste sendiri laa kat blog anda..lainla kalo sanggup bg password..hahahah

NisS^ImmEr said...

ahhaha..siap nak reveal password semata-mata nak dpt award. terima kasih, nnt aku kutip awardS tersebut

d i d a said...

eh mekacih2..haha nnt pas mndi air dari shower aku tepek :p

d i d a said...

weh aku lum amik lagi nih. bizi interview weh. haha

^wirda^ said...

haha...ape la ida, cepat amik..satgi basi..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...