6.8.09

saya dan jadual saya

dah hari isnin, kesian isnin sbb ramai org tak suka bila tiba hari isnin..tak termasuk saya! ngehehe~ camne pun kalo takde isnin takkan lengkap 7 hari..kalo tak lengkap 7 hari tu, tak lengkap jugaklah 30 hari, utk korang dpt gaji sebulan! (adeh gaji bulan ni pun sudah sampai ke ringgit terakhir..oh oh..(T_T))
2 3 4 hari ni jadual saya sgt lah bz.

  • khamis,kerja saya kembali normal sejak bersenang lenang tiada request from customer selama saya kembali bekerja selepas cuti berpantang April lepas.
  • hari jumaat,FIL aka family in law, dtg ke rumah sempena nk pegi convo BIL saya. Makanya dgn tulang 4 kerat yg ada, sy bz mengemas rumah yg disepahkan oleh hubby bersepah itu sampai terlupa tgk citer Nur Kasih kegemaranku itu..wuaaa dh 2 weeks missed..(T_T)
  • sabtu, saya sepatutnya ada exam PTD, tp saya tidak pergi kerana saya tidak study dan bangun lewat menjaga baby yg terkena ruam lampin yg agak teruk. (tlg jgn beritahu emak sy)
  • sabtu jugak, ptg tu pegi tgk umah, pegi mengesan kecacatan yg ada pd umah itu juga terperasan akan keb*d*han arkitek yg design umah itu..(T_T) sungguh ST*PIDO!!!
  • ahad, saya beramai2 memeriahkan convocation si adik ipar di MMU cyber (tmpt sy belajar dgn tekun sekali dulu!) oh cuaca sungguh panas, tp sy sempat memaksa adik ipar menanggalkan jubahnya dan memberi pada saya utk berposing..hahaha..saya sgt suka! even jubah dia kaler kuning yg sy tidak gemar..takpe sy akan pastikan sy akan edit kaler itu..
  • ahad juga, balik dari convo, sy dan semua yg terlibat tido sekejap. and then FIL pun balik perak, dan saya+encik hubby+encik baby+adik2 ipar yg masih ada, pegi ke pameran pengantin di Mid valley, errr sj pegi buang masa support booth member (supportive kan kami?)

oh baru saya terperasan (buat2 terperasan je) yg sedari tadi saya membahasakan diri sebagai 'saya'..oh patutlah ganjil rasanya, tp takpe sbb saya tidak larat lg nk padam satu2..huhu

8 comments:

NisS^ImmEr said...

sibuknya hg ni..awat tak pi xm ptd, aku habaq mak hg

^wirda^ said...

tu aku dh habaq kat situ sbb tak pi..huhu
geram aku cari buku malaysia kita tu tak jumpa2..semua abis stok.. hampeh btol.

NisS^ImmEr said...

alasan semua tu ! ahaha..hg try mintak bomba dan penyelamat plak, kot2 dpt

^wirda^ said...

haha aku dgn bangganya ada mintak imigresen..haha takde plak nk calling2..dia tatau ke aku ni layak?? hihihi

Hapijurahman Hebat said...

eh eh...sedapjer kata b yg sepahkan yer..tolong sket eak..tuh ada lagik 2 makhluk yg menambahterukkan sepahan tuh...takde plak bising..padehal barang derang yg lagik byk sepah...pastuh tak silap b, b yg kemas balik depan tuh....demmmm....nih yag nak revenge nih...

^wirda^ said...

cece..same je korang bertiga..penyemak..yg dua lagi tu penyemak sementara..b plak penyemak tetap mcm juri tetap dlm AF tu..hihi jgn marah aa..

d i d a said...

wirda hg p tgk2 dlm laman web SPP.. kdg2 ada iklan kja kat situ..kja gomen ah. hehe

Anonymous said...

laa.. hhahaha.. ingatkn xminat keja gomen... awt xmintak kt zuri buku tu... ada member xmau ckp.. kami h keja gomen mmg mcm2 buku gomen ada... hahahaha... tp xbaca pun!!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...