14.8.09

cik S

cik S oh cik S..
mengapakah cik S begini sejak seminggu ni..merajukkah cik S?
uhm uhm..susah hati aku sbb cik S seakan mogok..satu keje pun takleh nk buat kerna cik S membuat perangai yg membencikan seperti kotoran degil yg melekat pada baju..(T_T)
cik S yg dulunya sgt hebat beraksi kini sudah berubah..
adakah cik S mahu aku nyanyikan lagu stacy yg baru itu?

"kenapa bah kau berubah, kenapa bah?" (erkkk tidakkk..apakah ini??)

yg si encik S tu plak tak reti2 nk ke premis ini utk tgk apa sudah jadi. seakan2 hari berkerja bg dia cuma separuh hari seminggu..huhu sadis skali punya encik S sebegitu..huhu
uhm kini sudah jumaat, lg 2 jam nk balik, cik S still buat perangai.. menunggu seseorang yg akan memujuknya hari isnin depan..ohw tidaakkkk..
Mudah2an cik S yg serabut kembali kepangkal jalan..huhuhu...
kasihani lah kami yg nk buat keje tak boleh ini wahai cik SERVER ku sayang~~

6 comments:

hushuss said...

cik S berubah, sbb encik S berubah...ahaks....heheh..sedap kan lagu stacy tu...bukan org sabah pon leh nyanyi.

cik mood aku mai, so aku nak buat kerja la..sekali cik S mogok seperti yang Wirda alami...

Bersabarlah sayang ( Lagu raya Sanisah Huri)

NisS^ImmEr said...

takpe, cik S merajuk, cik B ada. (Cik Blog)

^wirda^ said...

hai arini pun cik S tak sembuh2 lagi luka dihati..nk kena nyanyi lagu merawat luka plak ke??hihih

sebbaik cik B ada tu pun kadang2 hang disebabkan kebebalan cik S jugak..huhu

richdad said...

pe kejadahnye cik S korang ni... dtg bulan kot...

d i d a said...

nasib baik Cik S tak hoke, leh update blog. hehe

richdad said...

keje hapdate blog je ek... keje malas! (hohoho)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...