4.10.11

Wordless Tuesday boleh?

Macam tak sesuwaiiii aje. So biarlah i berkata2 di sini since dah berminggu-minggu tak update kannn.. Mmg dasar potpetpotpet. hihihihi

Ingat lagi tak al-kisah entry keinginan 7 bulan yg lalu? wahh 7 bulan tu.. kalau tgh pregnant dh mmg wajib dptkan b4 bersalin. hehehe Alhamdulillah, finally i bought one yesterday.


hihi teaser aje..


Tunggu i pakai baru tgk rupa bentuk asal ye. And yes, it's blue color. Merah mcm ramai je beli kan. Nanti tak nampak lah i kalo bergambar..haha baik punya alasan padahal takde kaler merah. Oh mcm yg contoh coat dlm entry b4, semua labuh2, but not this one since yg labuh size semua tak fit ngan i.. euwww.. tu lah dulu dh jumpa tak mo beli. T_T. Nevermind, whatever it is.. i love it so much..mesti lah suka kalau tak buat pe beli kan. And million thanks to Encik Arjuna yg budiman selaku sponsor i. Ahhh~~ rasa mcm artis pulak kena sponsor. :P daa~~




hati girang,

2 comments:

b said...

masih terungat saat2 acah mengacah time masa nak bayar..wakakakakaka..cute!

..:: WiRdA ::.. said...

tade makna nk acah2.. shadap yu..hahahah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...