7.3.11

Trench coat

Phewiit..
Wow lama jugak tak update blog. Rasa mcm nk tulis. Tapi bila nak update je, lupa pulak apa yang nak di update. Jadi harini nak jugak update. Update keinginan. Ha ha ha.


Ada la haritu jalan-jalan dalam The Curve, omputih ckp window shopping la. Terrrrrrrrrrlalu kat satu kedai ni..dan terrrrrrrrrrrnampak satu trench coat yg menggoda mata bundar i.. Auw~~
Mula-mula cakap je kat Incik Ray, "lawa la baju tu" tapi kalau dah namanya pempuan, mmg tak sah la kalo tak masuk dan sentuh dan poyo depan cermin kan. Incik Ray ckp, "haa nak beli tunggu dpt gaji"..kihkihkih.


Dah masuk gaji. Semalam pegi kat MidValley, masuk kedai yang sama. Kali ni siap pakai dan menggayakan lagi. Tapi sifat kesabaran i tinggi. Jadi i survey kedai lain plak. Uhmm kedai lain mcm design merepek. Haha. Tentu lah benda pertama kita lihat tu jugak yang kita berkenan kan? Tapiii...sebab saya rasa masih terrrlalu awal utk decide. Maka saya tak beli lagi semalam. Mungkin sebab mood tu kureng sket sebab Incik Ray mcm tak sihat. So tak syok la kalo nk minta duit 'pelaburan' dari dia. Ngeee~. So postpone lagi. (dalam hati dok berdoa minta2 tak habis size i..hik hik)



Actually dok terfikir nak kaler ape.. bajet mcm banyakkk sangat pilihan kaler kan...


Yang i dok try tak benti tu, kaler ni lah! hahaha


Tapi kalau terjumpa kaler 'mustard' mcm ni, rambang mata jugakkk! Lazat kan warna ni?


Atau putih. Agak2 org panggil i JLo tak?

Atau warna selamat mcm ni? Selamat utk match dgn semua kaler. ;)





Ahh..tipah keliruuuuu. Tapi tu la, setakat i jumpa ni tak byk la. Mungkin bukan musim kot. Any suggestion?






Aishh kalut nak beli nak pegi mana tah?? hahaha

6 comments:

Eyra Rizal: Your MUA said...

BASIC TO ADVANCE MAKEUP CLASS BY: EYRA RIZAL

VENUE 1: SHAH ALAM
DATE: 26TH MARCH 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 2: JB
DATE: 17TH APRIL 2011
FEES: RM350/PERSON

VENUE 3:
SABAH
DATE: 24TH APRIL 2011
FEES: RM400/PERSON



SYLLABUS:

**INTRODUCTION TO PRODUCTS & TOOLS
**ANALYZING SKIN TYPES/COLORS & SHAPES
**FOUNDATION TYPES & COLORS WHICH SUITS THE SKIN
**SHADING & CONTOURING
**EYEBROW SHAPING
**2 BASIC EYESHADOW TECHNIQUES
**MORE TIPS & TRICKS WILL BE REVEALED DURING THE CLASS

HOW TO REGISTER??
SMS : [FULL NAME] space [IC NUMBER] space [VENUE] space [DATE] to 016-2128740

and kindly bank in your deposit payment RM200 to maybank account:
1580 8830 5272 (NORSHAHIRA SHAHRIZAL)

***** LAST REGISTRATION FOR SHAH ALAM : 25TH MARCH 2011
*****LAST REGISTRATION FOR JB : 13TH APRIL 2011
*****LAST REGISTRATTION FOR SABAH : 15TH APRIL 2011

MUA/MAKEUP INSTRUCTOR: EYRA RIZAL
ASSITANT: RIRIEY . N ( junior MUA)

CONTACTS: 016-2128740
FB: EYRA RIZAL

:cahya schatz: said...

aku pon konpius ko nak beli pakai pi mana baju cemtu...?

peah @ peps said...

bandung!


Cik Peah is back

..:: WiRdA ::.. said...

peah :: wahh pegi mana lama ilang! haha OMG bandung.. kang sampai ke bandung lg skali kang..hahaha

liza :: hahaha...aku standby, maybe nk pi lawat hg kat german ke..who knows..hahhaha

:cahya schatz: said...

oret.aku tunggu siap2...

..:: WiRdA ::.. said...

haha..tu la..kawan ada gak ajak lajak sampai german..tp apakah yg menarik di german selain BMW? haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...