2.7.10

irfan jumpa awek baru

Semalam, satu julai. Aku dapat berita Elis BFF dah selamat bersalin anak gadis dia. Wah, bertambahlah senarai menantu mak. haha
++ peeewwwwit...hai awek!++
Damia Amani, katanya itulah nama pilihan setakat ni. Nama yang boleh dikatakan glemer zaman skrg nih. Nak-nak pulak baru lepas virus cerita Adamaya melanda. Asal ada baby girl je, nama Amani lah jadi pilihan. Aku pun suka sebenarnya, tapi dah takde anak gegirl lagi, lupakan saja. Haha.
Oh, Elis BFF nih adalah roomate, housemate, coursemate, karoakemate, shopmate, vacationmate dan mcm2 mate lagi selama 4 thn kat MMU dolu. Si suami dia pulak, schoolmate aku. So buleh agak kot macam mana dorang buleh ketemu. Haha. Well, semua pun dah ada anak, dah 5 thn tinggalkan zaman hura2 lesbo kami. Sgt rindu. Opps..Dont get me wrong about the word 'lesbo' okay! Haha..
So tu je lah.
Congratz Elis n Acad for ur suwit lil' cute princess!
Welcome to the PA MA Club!

nota sendiri ::
1) Oh ada BFF ida dan nisma pun tgh preggy...saspen x..hihi
2) Gambar close up Damia takde sbb Encik Ray takmo kasi sbb dia nk upload dulu. Isk.

nanak baby XXX!

8 comments:

ummi Eiz said...

nanak jugak !!! nk pi cari nama sat.. thn branak nnt trend nama apa tah haha

ax rafar said...

hehehehe tq for the lovely beautyfull gift beb...amat suka bangat...adei hang dah bgtau nama awal2 ka..hahhaha leh saman owhh

Farah said...

tahniah to eliss!

aih awal lagi dah cop buat calon menantu.

NisS^ImmEr said...

comey baby elis. nama pun sedap, nyam nyam.

haa aku pun makin saspen ni. dah lepas 20 mggu mmg makin saspen ke. rasa2 bleh berbesan tak kita ni? haha

^wirda^ said...

yana :: ya nanti kita lancarkan misi XX!

acad n elis :: haha, hg tu lambat sgt nk umum..aku umum je lah on behalf..hahha tp tak regitered lg kan..bleh tukar..hihi

farah :: haha, choopp ngengada je..buat listing..haha

niss :: nanti dia dh start tendang hg, baru saspen..ohw skrg saspen jantina kot..;)

farakaka said...

tidak sabar nk lihat anak gadis wirda

surya said...

acad elis..nampaknya semakin ramai calon menantu nie...nie kena suruh faris mai cepat2 melawat nie...kalau lambat nanti melepas...baguslah acad kalau korang namakan damia...memang tengah mencari nie....nak dijadikan adik angkat faris :P

^wirda^ said...

fana :: yeah nanti i dh menuntut dari mak u..bleh la buat..hahaha

surya :: faris nk adik angkat je ke? kang terangkat jadi awek..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...