11.3.11

Smartphone

Oh kelmarin kan saya sudah promo iklan Iphone4 kat sini. Dah pandai sgt promo mesti hati ni pun teruja nak pegi tgk. Nak pulak henpon saya yang "baru" dapat tu sudah tidak memberi kerjasama lagi. Sensitif sgt!

So Incik Ray pun membawa isterinya ini ke Digi Center. Auww. Dah sampai sana.. tipah keliru pulak nak henpon apa. By the way, kami nak tukar plan dari Maxis ke Digi since umah kami coverage Maxis sgt tidak mengembirakan hati langsung. So iklan kelmarin tu takde lah memberi kesan pada kami pun sebab mmg nak subscribe line pun. Hahaha.. Jadi tugas saya disini adalah memilih telefon bimbit pintar untuk diri sendiri. Ngeee


IPhone 4 ke?





Blackberry Bold ke?




Ermmm tapi Iphone 4 cool giler....




Blackberry pun smart je kalo pakai....haishhhh




Akhirnya saya memilih....





ahhh.. Blackberry Torch je lah!!

SUPERCOOL beb~!!!Dua-dua pun ada. Keypad pun ada, touch screen pun ada. Haha puas ati i. Sama ngan Incik Ray punya, bleh bbm..auww.. (macam la kalo call tu kena charge..:P)




Millions thanks to my beloved hubby atas sumbangan ikhlas beliau memberi telefon pintar kedua kepada sang isteri. Muahhhhhx! ailebiu!







Sapa ada bbm pin? hihi

7 comments:

atulhani said...

opismate ada cite, from iphone ada 1 application ni leh connected to bbm for free gak..

ZuRin said...

Supercool kan...welcome to bb club..:)

..:: WiRdA ::.. said...

a ah ade..name ape tah.. sbb hasben aku ada iphone3 ngan bb..so dia ada gak guna tu kat iphone dia..;)

Ibu Melati :D said...

whats app namanya :D hehe

..:: WiRdA ::.. said...

kak zurin :: apa lg bg lah bb pin..hahaha

ibu melati :: whats application nama dia ek.. haha aku igt hg bertanya soalan..hihi

peah @ peps said...

...huhu..nak tak nak..ke tak..ke nak..ke taknak..ke nak...:P

Mr Shan: 'When Its a NO...Its a NO...Period..'

..:: WiRdA ::.. said...

kata kan NAK!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...