22.3.11

Short getaway please...

Sebenarnya takde mood sangat nak update blog. Tapi jari gatal plak nak tulis. Alhamdulillah, Mr. Ray dah kluar hospital. Takde lah pulih sepenuhnya, maybe kena buat liver biopsy kot. But not now. Dia perlu rehat kejap dari masuk hospital balik. Dah takde urat kalau doktor nak masukkan drip. Huhu.


Dalam pada tu, ada juga yg ingat ini kes nak elak deliver album. Dugaan btol. Akhirnya Mr. Ray terpaksa suruh client pick up kat hospital saja.



Okeh, before masuk hospital, ada citer2 yang berlaku sebelum tu, tak sempat nak story. Kisah kenduri kawin, kisah matta fair.. eh korang pegi tak Matta Fair haritu? Saya tak pegi tapi Mr Ray pegi ngan rakan2. Jeng jeng jeng..... ok ok yg tu kami biarkan suprise dulu. ha ha ha.




Sebenarnya, saat ini, perasaaan sekarang ini, saya mahukan percutian. Tak panjang pun tak pe. Janji ia adalah percutian. Macam kat atas tu ke...Our short getaway with no stress. Hehe. InsyaAllah, kalau Mr. Ray bertambah baik...=)


Oh harini hari jadi mamita. Walaupun mamita tak tau apa tu blog dan tak mungkin buka. Tapi saya tetap nak wish jugak. SELAMAT HARI LAHIR yg ke-54 MAK!


picture taken on my 29 besday..




Iklan ringkas :: Jom menangi percutian PERCUMA dari #MASTraveller. Tulis entry, upload video dan promote!!




kalau nak cuti percuma, bleh try iklan tu. ;)

2 comments:

atulhani said...

bagus la Mr.Ray kamu tu dah keluar hospital.. smoga cepat sembuh...

..:: WiRdA ::.. said...

itu lah..mudah2an..tade lg sakit2 aneh tu lg..huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...