23.3.11

Zam Zam ala kazamm...

Semalam sempena hari jadi mak, kami tak de la celebrate dengan mak, sebab mak takde kat sini. :p Yang ada cuma abah dan adik saya saja. Disebabkan adik saya namanya Azam, maka kami pun pegi lah ke restoran nasi arab, Zam Zam kat Seksyen 9 Shah Alam. Heeee...


First time datang pasti lah tokey mengambil kesempatan menerangkan menu2 yang membuatkan anda konfius dan setuju dengan cadangan itu. hehe.


Wan Aji (abah) with Baby Nenel (Danial)


Nahhh amik kau Mandy Chicken and Lamb. Makan la sampai kembung. Bismillah.....


Semua ini utk sorang makan. ha ha ok saya tipu.. nih kira set 5 orang makan.


Irfan mesti nak makan kek saja. Ok mak, kami makan kek sempena besday mak! Muahh!


Sedap ke tak? Ermm, bagi saya semua nasi arab same je rasanya. haha nampak sgt bukan penggemar nasi arab. Nasi arab kat Uniten tu sedap lagi kot sebab set dia ada macam2. hehe.
Oh tapi ada satu tu ala2 kebab pita gulung so called Falafil kot, sedapppp! Sorry lah tak sempat nak amik gambar elok2. Sebab BB i bateri sudah kong maa... T_T





Iklan :: Untuk pengguna telefon bimbit biasa, skrg masa untuk install OPERA MINI PERCUMA! Ya...PERCUMA!!!


Alhamdulillah....

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...