9.3.11

Too cool to be true~!

Ohw, i sudah kepoh2 di FB dan twitter (upppss..i ada twitter yaw~) yang henpon "baru" tu dah rosak. Hu Hu Hu.. Rasa-rasa henpon tu macam majuk je sebab incik Ray nk bg Iphone 3g dia kat i sebab Incik Ray dh beli cik Torch.. kebetulan kot. Tapiiiiii..nape tah tak bagi2 lagi.. T_T



Kebetulan lagi... ada pulak Digi buat promo kan. Takyah subcribe line pun boleh beli Iphone 4! Macam tawu2 aje... Sapa teruja? meh tgk Oh IPhone 4~! Upgrade NOW!!





skrg hidup tanpa hp, mcm dulu2 kan?

4 comments:

Imzainieyzulkipli said...

blackberry lg best kot!
hehehee

..:: WiRdA ::.. said...

Yeahh.. Wait for my new update later..haha

atulhani said...

aku tak terjupe pun part kata tak subscribe boleh beli iphone...? confused sket..

..:: WiRdA ::.. said...

ohw wei.. dia ada ckp kat iklan churp2..;)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...