13.10.11

Japan #01 :: Konnichiwa~

Assalamualaikum.
Rentetan dari entry tak terkata, terang2 dah nampak saya baru pulang dari negara matahari terbit. Alhamdulillah wishlist awal tahun aritu tercapai jugak. Million thanks to hubby for your work hard to achieve the target and get the free ticket to Japan! Syukur sgt2.


Japan. Jepun.
Memang tak pernah terfikir akan pegi ke sini. Teringin tu mmg teringin. Cumanya berangan kalau keje company jepun, orang hantar pegi training je la kot. Hahaha. Mimpi lah kau.


Bila dah dpt pegi ni, satu benda paling leceh nk buat adalah VISA. Membazir tang gambar. Hellooo kedai2 gambar, tlg take note sket size utk gambar passport ke visa ke. Jangan main kerat je. -_-" Nasib baik pegi under company trip. So takde lah kena buat visa sendiri which is mcm leceh je. So segalanya disettlekan oleh agensi perlancongan kami, APPLE.


Kami pegi 16 org dari company Encik Arjuna. Selebihnya dari company lain. Kira cukupkan satu bas lah, lebih kurang 30 org. Menggunakan perkhidmatan pernerbangan MAS, pergi ke 5 lokasi berbeza setiap hari dan sah2 lah bertukar hotel setiap hari jugak. phew.. Dengar pun mcm pack giler schedule kami kan. But it was awesome! really2 awesome!




to be continued..


bersyukur,

4 comments:

Am said...

terbantut plak baca sekerat2 huhu...bestnya jenjalan :)

..:: WiRdA ::.. said...

haha.. sebabnye, gambar tak transfer lagi dr kamera, bleh pulak tertinggal kamera dlm keta member.. so aku citer mukadimah dulu..so nanti terus start citer psl jepun.. tu pun rasa kena buat by chapter..hahaha

b said...

wahahaha..gambar visa sekerat2 nih ada sebabnya kan kan kaaann?? ahaha comeyyyy

..:: WiRdA ::.. said...

hahaha diam diam..jgn bocorkan rahsia...ciss..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...