22.6.11

Dimulakan dengan sekeping kertas...

untuk si Abah tersayang. (ye confirm lah si mama yg tlg pegang tangan anaknya sambil tulis2 ni..hehe)


Lalu..pegi menjamah cuppy di Wondermilk saja sebab niat murni mama utk buat triffle terbantut.... (tp semua cuppy adalah pilihan feberet mama..especially peanut butter..yummy)


Oh cap bapak dan anak.. Happy Father's Day!

I love this picture.. and i love the background... and I love them so much!


Dah sudah tu, masing2 blur tatau nk menghala ke mana. Ke KL? Pavi? Mid V? OMG...booooorinnggg! Lalu dengan tidak semena2..tetiba2 kami membuat keputusan mengejut untuk ke......





GENTING HIGHLAND!!!! weehooooo

Walau jam menunjukkan pukul 1, walau kami hanya berbekal camera blackberry, lalu si abah pun terus menggunakan talian hayat utk mengajak rakan sephotographynya...bijak bijak...

Tak aci, si abah punya sweater dlm keta. Mama kebal bersama anak. Eh si anak itu, penat2 je mama beli sweater baru, takmo pakai. hahaa

Si kecik ni sikit2 nk peluk si abah.. mcm tau2 je hari itu hari bapa... :P

beng beng! He likes to bang bang!


Memandangkan dah lewat ptg, outdoor themepark tutup pukul 6ptg dan buka semula pada pukul 7 dgn separuh harga. Maka kami mestilah membuat pilihan bijak. Yeahh mmg bijak! ;)



Now, it's time to have more funnn~~

Gajah terbangggg~~~~ weeeee~

sooo lovely~

giliran mama... weeehooooo (pakai baju abah supaya tudung tak melayang..haha)


Yang bestnya masuk malam2 tak perlu nk beratur panjang2 utk main permainan tu. Kecuali utk go-kart. So, banyak laa masa utk kami berphotoshoot perasan model. hahaha



ok dah la tu.. nak tgk banyak2 sila tgk kat FB bahagian tagged picture je..hehe. :P

tangan2 yg terlibat..


Muka2 yg terlibat..


Tamat lah hari itu setelah themepark pun tutup pukul 10mlm. Lalu budak2 ini pun turunlah dari puncak genting itu. Penat dan puas. Hari yg sgt cool..secool tempatnya..

The COOLEST Father's Day ever!




love the moments,

2 comments:

atulhani said...

best gileee ehehehehhee

..:: WiRdA ::.. said...

best best..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...